7 Δεκ 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011/2012...ΣΕ 27 ΑΠΟ ΤΑ 42 ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ 51 ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 45.ΛΕΥΚΑ 4.ΑΚΥΡΑ 1.ΑΠΟΧΗ 6.!!!.ΕΛΑΒΟΝ....

  • ...Κρονος Αγιου/Δημ. πρωτος με 12 {ψηφους} βαθμους...με μια νικη εντος εδρας επι του Ευρωτα και 3 νικες εκτος με Αστερα Βλαχ.,Ηφαιστο Βροντ.,Δυναμο Κροκ....απο τους 21 συνολικα βαθμους που εχει στην Α κατηγορια...στο ατυπο αυτο δημοτικο πρωταθλημα σε τεσσερις αγωνες!!!.
  • Στην 2η θεση ο Λεωνιδας Γλυκ. με 10 βαθμους σε πεντε αγωνες σε συνολο 20 βαθμων και εχει χασει απο τον τριτο Ευρωτα και εχει μια ισοπαλια εντος εδρας με τον Αστερα Βλαχ.,δηλαδη εχει απωλεια 5 βαθμων στο δημοτικο πρωταθλημα,που αυτο του στοιχιζει συνολικα την δευτερη θεση στην Α κατηγορια!!!.
  • Στην 3η θεση ειναι ο Ευρωτας με 9 βαθμους απο τους 10...συν την εντος εδρας ισοπαλια με την Α.Ε Πελλανας...στην Α κατηγορια,με τις εντος εδρας νικες με Ηφαιστο Βροντ.,Α.Ε.Δημου Σκαλας,Λεωνιδα Γλυκ.σε τεσσερις αγωνες και εχει ηττηθει απο τον πρωτο Κρονο Αγιου/Δημ.εκτος εδρας...εχοντας την σημαντικοτερη νικη του δημοτικου πρωταθληματος επι του Λεωνιδα Γλυκ.!!!.
  • Στην 4η θεση η Α.Ε.Δημου Σκαλας που εχει 9 βαθμους σε 5 αγωνες σε συνολο 12 στην Α κατηγορια,εχει χασει απο τον Ευρωτα και τον Λεωνιδα Γλυκ. εκτος εδρας...και εχει μια νικη εντος με την Δυναμο Κροκεων και 2 νικες εκτος με Αστερα Βλαχ.και Ηφαιστο Βρονταμα,δηλαδη στις προσφατες 4 σερι νικες του...συν την νικη με τον Εθνικο Βατικων!!!.
  • Στην 5η θεση με 6 βαθμους η Δυναμο Κροκεων σε 5 αγωνες,με μια νικη επι του Αστερα Βλαχ.εντος εδρας και μια νικη επι του Ηφαιστου εκτος,σε συνολο 9 βαθμων στην Α κατηγορια...με μια νικη εκτος εδρας επι του Εθνικου Βατικων!!!.
  • Στην 6η θεση με 4 βαθμους ο Αστερα Βλαχ. σε συνολο 8 βαθμων στην Α κατηγορια και εχει μια νικη επι του Ηφαιστου εντος και μια ισοπαλια εκτος με τον Λεωνιδα Γλυκ.,σε 5 αγωνες και εχει 3 ηττες απο:Κρονο Α/Δ,Α.Ε.Δ. Σκαλας εντος και μια ηττα εκτος απο την Δυναμο Κροκ.!!!.
  • Στην 7η θεση χωρις κανεναν βαθμο ο Ηφαιστος Βροντ.σε εξι αγωνες και σε αυτους εχει 2 τερματα υπερ και 22 κατα σε ενα συνολο 5 υπερ και 29 κατα!Εχει μια νικη στο πρωταθλημα επι του Εθνικου Βατικων!!!
  • Μονο μια ομαδα απο τον δημο Ευρωτα δεν εχει ηττηθει απο ομαδα του δημου Σπαρτης εντος και εκτος εδρας μεχρι σημερα και αυτος ειναι ο Λεωνιδας Γλυκ.εντος την Α.Ε Σπαρτης και εκτος νικη επι του Απολλων Ξηροκ. και με ισοπαλια στην Σπαρτη με την Α.Ε.Πελλανας!!!.Ολες οι αλλες ομαδες γνωρισαν την ηττα ειτε εντος ειτε εκτος εδρας!!!.Εντος εδρας οι ομαδες του δημου Ευρωτα εχουν απωλειες 26 βαθμων στους 39 συνολικα,απο τις ομαδες του δημου Σπαρτης!!!.Δηλαδη εχουν κερδος μονο 13 βαθμους και απο αυτους η 7 βαθμοι προερχονται απο την ισοπαλια του Ευρωτα με την Α.Ε Πελλανας και οι 2 νικες του Κρονου και Αστερα Βλαχ.επι της ιδιας ομαδας!!!.Και απο τους αγωνες κορυφης:Λεωνιδα Γλυκ.-Α.Ε Σπαρτης 2-1,Κρονο Α/Δ-Α.Ο Λογγαστρας 4-1!!!.Αντιστοιχως εκτος εδρας εχουν κερδος 4 βαθμων στους 36 συνολικα!!!.{και οι βαθμοι ειναι απο τον Λεωνιδα Γλυκ.}.ΑΠΙΘΑΝΟ???100%
  • Ο δημος Ευρωτα σε σχεση με τους αλλους δημους εχει περισσοτερες ομαδες 7 τον αριθμο,εναντι των δημων Σπαρτης και Μονεμβασιας 5+2...οπου οι 2 ομαδες του δημου Μονεμβασιας ειναι η πρωτη ομαδα στην κορυφη και η αλλη ουραγος στην κατηγορια!!! ...μερικα ακομα εντυπωσιακα στατιστικα...ο Απολλων Ξηροκ. εντος εδρας εχει κερδισει:Ευρωτα,Αστερα Βλαχ.,Ηφαιστο Βροντ.,Κρονο Αγιου/Δημητριου και εχασε απο τον Λεωνιδα Γλυκ.και εκτος εδρας νικησε την Δυναμο Κροκ.!!!.Δηλαδη στους 6 απο τους 10 αγωνες που εχει μεχρι τωρα,οι 15 απο τους 16 βαθμους που εχει στην Α κατηγορια ειναι μονο απο τις ομαδες του δημου Ευρωτα...{με τελευταιο αγωνα το Σαββατο στην Σκαλα για τον πρωτο γυρο}συν το βαθμο εκτος απο τον Εθνικο Βατικ.!!!Ο Απολλων Ξηροκ.δεν  παιζει εντος εδρας στον πρωτο γυρο με καμια ομαδα,που να προερχεται απο τον δημο που ανηκει!!!.Ο αηττητος Μολαικος απο τους 26 βαθμους που εχει οι 15 προερχονται απο τον δημο Ευρωτα και περιμενει αλλους 6 βαθμους!!!.Το ιδιο συμβαινει και με τον Λεωνιδα Σπαρτης χωρις ομως,να εχει αγωνιστει ακομα με Κρονο εκτος και εντος με τον Λεωνιδα του {Νοτου}
  • ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010/2011 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ...ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011/2012 ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!.

  1. Ευρωτας Ελ.====5=13.Κρονος Α/Δ.====4=12                                      
  2. Κρονος Α/Δ.====6=13.ΛεωνιδαςΓλυκ.==5=10                                    
  3. Λεωνιδας Γλυκ.=.5=13.Ευρωτας Ελ.====4=09                                 
  4. Α..Ε.Δ Σκαλας.==6=06.Α.Ε.Δ Σκαλας.===5=09                     
  5. Δυναμο Κροκ.==.6=06.Δυναμο Κροκ.===5=06
  6. Ενωση Π/Φ.====5=04.Αστερας Βλαχ===5=04
  7. Αστερας Βλαχ.==5=03.Ηφαιστος Βρον..=6=00