9 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Αρχίζει το πρωτάθλημα! Θα έχουμε τζάμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισαν οι 14 ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ! Διαβάστε λεπτομέρειες...

Οι 14 ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ αποφάσισαν σήμερα (9/10) στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από χθες (8/10) ότι το πιο πιθανό ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, από την στιγμή που η συγκεκριμένη κατάσταση δεν εξυπηρετούσε κανέναν.
Σε περίπτωση που το λοκ-άουτ συνεχιζόταν θα υπήρχε πρόβλημα και με τις ημερομηνίες, στις οποίες θα διεξάγονταν τα ματς, αφού το πρόγραμμα είναι ήδη επιβαρυμένο από τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας (περισσότεροι αγώνες φέτος στο Top-16).
Έτσι, οι 14 σύλλογοι της Basket League ΟΠΑΠ πήραν στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ την απόφαση να έχουμε τζάμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/10).
Να θυμίσουμε ότι στις 3 Οκτωβρίου το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ είχε αποφασίσει την αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες δεν είχαν μείνει ικανοποιημένες από την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Με ψήφους, λοιπόν 10 υπέρ, ένα λευκό του Παναθηναϊκού και δύο κατά (Ολυμπιακός, Καβάλα) είχε αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Στη σημερινή (9/10), όμως σύσκεψη οι ομάδες έριξαν νερό στο κρασί τους κι έτσι θα έχουμε τζάμπολ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: