8 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Την… είπε στον Ζαρντιμ ο Τζιμπούρ

Την δική του αυστηρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίον παίζει ο Ολυμπιακός άσκησε με δηλώσεις του ο Ραφίκ Τζιμπούρ στο τεχνικό της ομάδας Λεονάρνο Ζαρντίμ.
«Από την αρχή της σεζόν έχουμε την κακή συνήθεια να παίζουμε με μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας, αλλά και να αφήνουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο, περιμένοντας πίσω από τη σέντρα. Με αυτόν τον τρόπο ο αντίπαλος κερδίζει αυτοπεποίθηση.
Επιβάλλεται να σταματήσουμε αμέσως να αγωνιζόμαστε έτσι. Με τον Αστέρα Τρίπολης ήμασταν απλά τυχεροί που κερδίσαμε με μία στημένη φάση και δεν το πληρώσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε, να το αλλάξουμε και να βελτιωθούμε πάρα πολύ στη συνέχεια».
Ο Τζιμπούρ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και αυτά που δήλωσε τα είχε τονίσει και στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του. Ο εν λόγω επιθετικός ρωτήθηκε και για το συμβόλαιό του και τόνισε: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος».ΠΗΓΗ:Soccerplas.gr

23 Απρ 2012


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΜΕ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΗ...ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 6 ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ???.ΔΙΑΒΑΣΤΕ...


17 Απρ 2012


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ!!!


5 Απρ 2012


ΑΠΟ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ???

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: