4 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Formula 1: Αποχωρεί οριστικά ο Μίκαελ Σουμάχερ

Τέλος εποχής… Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/10) την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την Formula 1 στο τέλος της σεζόν.
Από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για το γκραν πρι της Σουζούκα, ο 43χρονος Γερμανός πιλότος ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίζει να αγωνίζεται πλέον στη Formula 1.
«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν. Νιώθω ακόμη πως μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους, αλλά έρχεται κάποια στιγμή ο καιρός που πρέπει να πεις αντίο και αυτή τη φορά ίσως να είναι για πάντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν αν έχω τα κατάλληλα κίνητρα για να συνεχίσω, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι 100% αφοσιωμένος. Έχοντας πάρει αυτή την απόφαση, νιώθω τώρα μια ανακούφιση».
Στην πρώτη του θητεία στη Formula 1, από το 1991 ως το 2006, ο Σουμάχερ έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα, βλέποντας την καρό σημαία σε συνολικά 91 αγώνες. Συνδύασε το όνομά του με την αναγέννηση της Φεράρι, κατακτώντας πέντε συνεχείς τίτλους με την Σκουντερία, από το 2000 ως το 2004.
Η… πρώτη του αποχώρηση έγινε στα τέλη του 2006, αλλά τελικά πείστηκε να επιστρέψει στις πίστες το 2010 για τη Μερσέντες. Το δεύτερο πέρασμά του δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς τις τελευταίες τρεις σεζόν, κατάφερε να ανέβει μόλις μια φορά στο πόντιουμ, φέτος στη Βαλένθια.
Πριν την ανακοίνωση της απόσυρσης, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι μπορεί ο Γερμανός να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζάουμπερ. Πάντως, ο Σουμάχερ στα 43 του βάζει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, όπου έγραψε ιστορία στις πίστες της Formula 1.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΝ ΕΛΕΙ 5/8/2012.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ eurota ANEY ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ




24 Ιουλ 2012

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,Η ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια: