24 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ θέλει να βρει έναν Μαύρο, να βάζει γκολ»


Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ θέλει να βρει έναν Μαύρο, να βάζει γκολ» | onsports.gr Δεν πάει γήπεδο πλέον ο Μίμης Παπαϊωάννου, καθώς δεν μπορεί να βλέπει αυτή την ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι λείπει από την ομάδα ένας επιθετικός-γκολτσής, όπως ήταν ο Μαύρος.
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM, λέγοντας πως δεν ξέρει πως μπορεί να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου:
Για τις δύο φορές που αναγκαστικά είχε παίξει ως τερματοφύλακας: «Δύο φορές έχω βρεθεί σαν τερματοφύλακας στον αγωνιστικό χώρο. Θυμάμαι στη μία πως ο Σιδέρης έτρεχε και μου έδωσε μία καλή στην πλευρά! Σε αυτή την περίπτωση είχε χτυπήσει ο Σεραφείδης και στην άλλη ο Κωνσταντινίδης, με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην Φιλαδέλφεια με την Παναχαϊκή αντίστοιχα. Νομίζω στάθηκα καλά (γέλια)!».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ: «Τα προβλήματα της ΑΕΚ δεν ξέρω πως μπορούν να λυθούν. Εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να βλέπω έτσι την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα προβλήματα της ΑΕΚ που είναι πολλά. Αγωνιστικά η Ένωση πρέπει να βρει έναν παίκτη όπως ήταν ο Μαύρος. Να βάζει γκολ. Καλό πράγμα δεν είναι όμως να συζητάμε τα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: