24 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπάγεβιτς: «Περίμενα κάτι καλύτερο...»


Μπάγεβιτς: «Περίμενα κάτι καλύτερο...» | onsports.gr Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, περίμενε καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα του.
Ο προπονητής των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στην απόφασή του να αντικαταστήσει νωρίς τον Γκαρσία, καθώς επίσης και στη συμπεριφορά του Αργεντινού, ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες του τα έκαναν όλα λάθος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ συνεχάρη τους οπαδούς του Ατρομήτου για τη συμπαράστασή τους.
«Μπορει να είναι και δικό μου λάθος μου έβαλα από την αρχή τον Πίτου Γκαρσία να αγωνιστεί στο κέντρο. Ξέρω ότι είναι άσχημο να τον κάνω αλλαγή τόσο νωρίς (23') αλλά να είναι και αυτός πιο σωστός. Ίσως να μην μου άρεσε και μένα ο αργός τρόπος που έφυγε από το γήπεδο, αλλά είναι έτσι το στυλ του», τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς και συνέχισε λέγοντας:
«Συμφωνώ ότι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο καλές ευκαιρίες. Η Ξάνθη μποροπυσε να έχει πετύχει γκολ. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη. Περίμενα κάτι καλύτερο... Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε θέληση και πάθος και πετύχαμε ένα γκολ είναι το πιο σημαντικό για συνεχίσουμε. Δεν νομίζω να ξαναπαίξουμε τόσο άσχημο όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τα κάναμε όλα λάθος. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους».

Onsports.gr

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο «διπλό» της Επισκοπής, 6-3 τον ΑΟΧ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ...(ΡΕΠΟ)!!!!...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: