30 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Ασταμάτητος και στη Λιθουανία

«Ζωντανός» στη μάχη της κατάκτησης της κορυφής του Γ’ Ομίλου της Ευρωλίγκας έμεινε ο Ολυμπιακός, που κέρδισε με 77-63 τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία.
Ολυμπιακός: Ασταμάτητος και στη Λιθουανία | onsports.grΩστόσο, δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, έφθασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου κι «έπιασαν» τους σημερινούς (30/11) αντιπάλους τους στην κορυφή της κατάταξης. Πλέον, περιμένουν «στραβοπάτημά» τους στους εναπομείναντες δύο αγώνες, για να περάσουν ως πρώτοι στο Top 16.
Δυναμικά μπήκε ο Ολυμπιακός στον αγώνα και πήρε εξ αρχής τον έλεγχο. Οι Πειραιώτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με 13-4 στο 5’, παίζοντας εξαιρετική άμυνα κι έχοντας πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Βασίλη Σπανούλη και Τζος Πάουελ. Οι Λιθουανοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση και εν μέρει τα κατάφεραν, «μαζεύοντας» τη διαφορά στο τέλος του δεκαλέπτου (18-21).
Σε λίγο περισσότερα...
Θυμηθείτε μέσω του Onsports την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στη Ζαλγκίρις και τον Ολυμπιακό…

πηγη:Onsports.gr

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: