26 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:19η αγ.: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τη Γιουνάιτεντ

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε τρεις φορές στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις και με γκολ του συνήθη Χαβιέρ Ερνάντες στο 90ό λεπτό νίκησε 4-3. Στο -7 από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα της με 1-0 από τη Σάντερλαντ.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του "Ολντ Τράφορντ" η Νιούκαστλ ήταν κυρίαρχη και το τέλος του δίκαια την βρήκε προηγούμενη με 2-1. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τζέιμς Περτς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, μετά την απόκρουση του Νταβίντ ντε Χέα σε σουτ του Ντεμπά Μπα και άνοιξε το σκορ. Ο Τζόνι Έβανς ισοφάρισε με περιπετειώδη τρόπο στο 25', τρία λεπτά αργότερα όμως, έβαλε αυτογκόλ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Γκαμπριέλ Ομπερτάν.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και λίγα λεπτά μετά την έναρξή του, ο Πατρίς Εβρά ξανάφερε το ματς στα ίσα με διαγώνιο σουτ. Η χαρά των παικτών του σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν κράτησε για πολύ, πάντως, καθώς στο 68ο λεπτό ο Ομπερτάν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Παπίς Σισέ με εν κινήσει σουτ έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στη Νιούκαστλ.
Οι "καρακάξες" φλέρταραν έντονα με την πρώτη εφετινή τους εκτός έδρας νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να πάρουν το ρόλο του... Άγιου Βασίλη. Ως εκ τούτου, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ισοφάρισε στο 71ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας και ο Χαβιέρ Ερνάντες έγραψε το τελικό 4-3 στο 90ό λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Έβερτον - Γουίγκαν 2-1
(52' Οσμάν, 77' Τζαγκιέλκα / 82' Κονέ)
Φούλαμ - Σαουθάμπτον 1-1
(89' Μπερμπάτοφ / 85' πέν. Λάμπερτ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-3
(25' Έβανς, 58' Εβρά, 71' Φαν Πέρσι, 90' Ερνάντες / 4' Περτς, 28' αυτ. Έβανς, 68' Σισέ)
Νόριτς - Τσέλσι 0-1
(38' Μάτα)
Ρέντινγκ - Σουόνσι 0-0
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0
(53' Τζόνσον)
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ (αναβολή)
ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ (17:15)
Άστον Βίλα - Τότεναμ (19:30)
Στόουκ - Λίβερπουλ (21:45)

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: