27 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρωσική ομάδα προσέφερε 250 εκατ. για τον Μέσι!

Προτού ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε την προοπτική να παίξει σε ρωσική ομάδα, η οποία ήταν διατεθειμένη να υπερκαλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης, καταβάλλοντας 250 εκατ. ευρώ!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε "αποκαλυπτικό" δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", χωρίς πάντως να κατονομάσει το σύλλογο που σκόπευε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ μεταγραφής. Σύμφωνα πάντως με τους... αναλυτές αυτή ήταν η Ανζί του δισεκατομμυριούχου Σουλεϊμάν Κερίμοφ. Του επιχειρηματία που βγάζει από την τσέπη του 20 εκατ. ευρώ ετησίως για να έχει τον Σαμουέλ Ετό στην ομάδα του.
Ο Μέσι παρόλα αυτά αρνήθηκε ευγενικά, επικαλούμενος τη σφοδρή επιθυμία του να παραμείνει στους "μπλαουγκράνα" και να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους. Και ανταμείφθηκε γι' αυτό με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016, όντας πλέον ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου.
Αν όλο το παραπάνω αποτελεί όντως πραγματικότητα, το "ευχαριστώ, δεν θα πάρω" του Αργεντίνου σούπερ σταρ σαφώς και δεν θ' άρεσε στον Ρώσο μεγαλοπαράγοντα που έχει μάθει να μετράει τα πάντα σε... ρούβλια!

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιντιάδης και η κίβδηλη αισιοδοξία της ΠΑΕ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: