Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε απορρίψει προτάσεις ύψους 40 εκατομμυρίων για τον Πάτο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ρομπίνιο, τονίζοντας ότι δεν θέλει να χάσει και τους δύο.
Οι Βραζιλιάνοι παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψουν στη χώρα τους και ο Πάτο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κορίνθιανς, η οποία προσφέρει 15 εκατομμύρια, ενώ ο Ρομπίνιο έχει γίνει μήλον της έριδος για Σάντος. Φλουμινένσε και Φλαμένγκο.  «Ελπίζω να χάσουμε μόνο τον έναν από τους δύο», είπε ο ισχυρός άνδρας των Ροσενέρι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πάτο.
«Πάνω από όλα μετανιώνω για την απώλεια του Πάτο, επειδή μέχρι να τραυματιστεί τόσες πολλές φορές αποτελούσε έναν φάρο ελπίδας για το μέλλον και έναν πραγματικό πρωταθλητή. Υπήρχαν κάποιες πολύ σημαντικές προτάσεις για αυτόν, συμπεριλαμβανομένων μίας αραβικής και μιας ρωσικής ύψους 40 εκατομμυρίων. Τώρα έφτασε η ώρα για την ανοικοδόμηση και θα μας πάρει τουλάχιστον τρία χρόνια, αλλά στη συνέχεια θα επιστρέψουμε για να γίνουμε πρωταγωνιστές», τόνισε ο Μπερλουσκόνι.