5 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: Η Χρυσή Μπάλα έχει ήδη δοθεί στον Μέσι

Μουρίνιο,Χρυσή Μπάλα,Μέσι,mourinio,chrysi bala,mesiΤον Ιανουάριο θα ανακοινωθεί το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα κατακτήσει την "Χρυσή Μπάλα" με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υπογραμμίζει πως ο τίτλος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο έχει ήδη δοθεί, υπονοώντας πως οι υπεύθυνοι έχουν επιλέξει από τώρα τον Λιονέλ Μέσι.Σε δηλώσεις του μετά το 4-1 επί του Άγιαξ στην αυλαία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: 

Χρυσή Μπάλα έχει ήδη δοθεί. Όταν οι επικεφαλής του ποδοσφαίρου κάνουν μια τέτοια καμπάνια, δενμπορείς να κάνεις κάτι".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο μίλησε για
Την νίκη επί του Άγιαξ: "Αν δεν είχαμε κάνει αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας δεν θα κερδίζαμε. Ο Νάτσο έπαιξε επειδή ο Αρμπελόα ήταν τιμωρημένος. Ο Νάτσο είναι ένας παίκτης της πρώτης ομάδας. Έχει την εμπιστοσύνη μας. Ήταν πολύ καλή η απόδοση του όπως πάντα. Όσο για τον Χοσέ Ροντρίγκες, τον αγαπάμε. Έχει πολλές δυνατότητες που μας αρέσουν. Είναι μόνο 17 και δείχνει τεράστια βελτίωση. Και ο Μοράτα είναι παίκτης της πρώτης ομάδας όμως Μπενζεμά, Ιγκουαΐν έχουν προβάδισμα. Κάθε λεπτό που έπαιξε ήταν υπέροχο".
Για τον αντίπαλο της Ρεάλ στους "16": "Τους σεβόμαστε όλους. Δεν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και θα κληθούμε να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους. Πέρσι κάναμε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και φέτος στον όμιλο του θανάτου ήρθαμε δεύτεροι. Θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι αλλά δεν ήταν δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: