31 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι ατάκες της χρονιάς στην Ιταλία

Από τον Κόντε, τον Τραπατόνι, τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Αλόνσο, την Κριστίνα Βέρε και άλλους οι Ιταλοί συγκέντρωσαν τις ατάκες της χρονιάς! Διαβάστε τι είπαν το 2012.
Κάποιες φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς στον χώρο του αθλητισμού, για διάφορους λόγους.
Οι Ιταλοί κατά καιρούς έχουν ακούσει απίστευτες ατάκες και μερικές από αυτές τις συγκέντρωσε η "Gazzetta dello sport" σε ένα ειδικό αφιέρωμα που ετοίμασε με τις ατάκες του 2012!


Μεταξύ άλλων είπαν μέσα στο 2012:
Αντόνιο Κόντε για την περιπέτειά του με την αθλητική δικαιοσύνη: "Έχω καλυφθεί ολόκληρος με βαζελίνη και έτσι όσα μου ρίχνουν, γλιστρούν εύκολα από πάνω μου".
Μάριο Μπαλοτέλι για τις επιλογές στην προσωπική του ζωή: "Πιστεύω πως είμαι πιο έξυπνος από το μέσο άνθρωπο, αλλά ορκίζομαι πως δεν με ενδιαφέρει να το αποδείξω".
Κριστίνα Βέρε (δημοσιογράφος) για τις καλές εμφανίσεις των Ιταλών κολυμβητών στις διεθνείς διοργανώσεις: "Οι επιτυχίες μας στην κολύμβηση οφείλονται στο γεγονός πως η Ιταλία είναι νησί!".
Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, στην προσπάθειά του να μειώσει την αξία της Ίντερ: "Περισσότερο από την Ίντερ φοβάμαι την Αταλάντα", είπε μία μέρα πριν το ντέρμπι του Μιλάνου. Τελικά οι Ίντερ νίκησε με 1-0 την Μίλαν.
Ντανιέλε Κάιολα (δημοσιογράφος) σε αθλήτρια για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: "Είσαι περισσότερο τουϊτερομανής ή φεϊσμπουκόβια;".
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, βλέποντας τη δημοσιογράφο Βέρα Σπαντίνι να τον ρωτάει και να κοιτάει αλλού: "Τι στο διάολο κοιτάς;".
Γιατρός της Μίλαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πάτο: "Κάτι έχει συμβεί, αλλά τι ακριβώς, δεν έχω την παραμικρή ιδέα"!
Τζιοβάνι Τραπατόνι (προπονητής Ιρλανδίας) σε ερώτηση εάν έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες του νησιού: "Στο Δουβλίνο βρέχει μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Μία από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη και μία από την Πέμπτη ως την Κυριακή".
Φερνάντο Αλόνσο για τη νίκη του στη Γερμανία: "Ένας Ισπανός, οδηγώντας Ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από Έλληνα, νίκησε στη Γερμανία".
Ζλατάν Ιμπραχίμοβιτς, όταν έμαθε πως Μίλαν δεν μπορεί να του πληρώσει το συμβόλαιο: "Σοβαρά δεν έχετε χρήματα; Να σας κόψω μια επιταγή;".
Πηγή: Gazzetta dello sport

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπήκε το 2013! (ΦΩΤΟ).Φυσικά όχι στην Ελλάδα... ακόμα.Ας γινει μονο εκει,,,εδω τι να κανει???.

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της Γιουβέντους"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ- ΠΟΔ.ΑΚΑΔ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ 0-1 ημιχρ.0-0.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Αφαίρεση τριών βαθμών στην Παναχαϊκή

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε πρόταση 40 εκ. για τον Πάτο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ζιντάν ο Μέσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναβολή της Γ.Σ., πίεση και αιτήματα σε Δημητρέλο

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: