29 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Ανεβάζει «στροφές» ο Αβραάμ, ατομικό ο Αμπντούν


Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Βέροια συνέχισαν σήμερα (29/12) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. «Ανεβαίνει» ο Αβραάμ!
Στου Ρέντη βρέθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί του Σαββάτου (29/12) στην πρώτη από τις δύο προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.
Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και συνεχίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Οι μεν έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας με τα πόδια και το κεφάλι και οι δε, χωρίστηκαν σε επιτιθέμενους και αμυνόμενους και σε μία εστία έκαναν τελειώματα φάσεων. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και πρέσινγκ από όσους «αμύνονταν», σε μικρό χώρο.
Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να ανεβάζει «στροφές», ακολουθώντας και σήμερα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης και το απόγευμα θα δοκιμάσει να μπει πιο δυναμικά.
Επόμενη προπόνηση της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:00 και όχι στις 16:30 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. 
ΠΗΓΗ:Οnsports

Δεν υπάρχουν σχόλια: