26 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ: "Απαντήστε μας, κ.Αντωνιάδη"

Αιχμές κατά του Αντώνη Αντωνιάδη αφήνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις δηλώσεις του περί γνησιότητας της επιταγής του πρίγκιπα Φεϊζάλ. "Αν δεν απαντήσει άμεσα στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης", καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αυτού Υψηλότητα να επιδείξει την επιταγή των 28.000.000 ευρώ, που υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο. Έως σήμερα όμως η επιταγή αυτή κινείται στο χώρο του μυστηρίου και σε κανέναν μέτοχο ή αρμόδιο της ΠΑΕ έχει επιδειχθεί. Ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Αντώνης Αντωνιάδης υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι «η επιταγή υπάρχει, είναι γνήσια και ότι τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί από διαφορετικές πηγές».
Επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός, έως σήμερα ουδέν περί της επιταγής γνωρίζει, καλεί τον Κ. Αντωνιάδη, να δηλώσει πόθεν γνωρίζει ότι υπάρχει επιταγή και είναι γνήσια και ποιες είναι αυτές οι διαφορετικές πηγές, που έχουν διασταυρώσει τα στοιχεία της. Εάν δεν απαντήσει άμεσα ο κ. Αντωνιάδης στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης".

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: