28 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε για να μείνει και ήρθε για να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται πως έχει προχωρήσει στην απόκτηση με αγορά έκτασης 40 στρεμμάτων στην περιοχή της Περαίας, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν η έκταση αυτή θα χρησιμεύσει σε χώρο για γηπεδικές εγκαταστάσεις, ή σε κάποιου άλλους είδους επένδυση, όπως η επένδυση γης και real estate.
Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στο ύψωμα πάνω από τον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί προς τους Νέους Επιβάτες. Είναι έκταση επικλινής και για γηπεδικές εγκαταστάσεις θα απαιτηθεί διαμόρφωση χώρου.
Έγινε μάλιστα γνωστό το εξής. Η έκταση αυτή γειτνιάζει με μια άλλη τεσσάρων στρεμμάτων η οποία έχει εντός του χώρου και ένα οικοδόμημα. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την απόκτηση και αυτού του οικοπέδου με το κτίριο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν είχε κανέναν λόγο να το εκποιήσει και αρνήθηκε την πρόταση του μεγαλοεπιχειρηματία.
Ο Πόντιος επιχειρηματίας, είναι αποφασισμένος να κινηθεί και σε διαφορετικό γεωγραφικό μήκος και πλάτος αναζητώντας εταιρείες που είναι προς πώληση και εκμετάλλευση.
Έτσι φήμες αναφέρουν πως εκτός της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. για την οποία έχει καταθέσει πρόταση αγοράς της με όλα τα εργοστάσια, έχει βλέψεις και για την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη εκτιμώντας πως παρά την υψηλή και σχεδόν δυσβάστακτη φορολογία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα σήμερα, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να ρισκάρει και να πετύχει στις πρωτοβουλίες του αυτές.
Σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ οι αναζητήσεις και οι σκέψεις του συνδυάζονται με τον ίδιο στόχο. Την αναζήτηση ιδανικού προπονητηρίου-αθλητικού κέντρου, αφού ήδη ο ίδιος στην προ-Χριστουγεννιάτικη γιορτή εξεδήλωσε την άποψη του για τη Νέα Μεσημβρία, την οποία προτίθεται να την κάνει και... δώρο σε όποιον θα μπορούσε να την συντηρήσει και την αναζήτηση άλλων ιδανικών χώρων προφανώς για την ενοικίασή τους, αν πρόκειται για έτοιμο προπονητήριο που θα μπορούσε η ομάδα να πάει άμεσα εκεί και να συνεχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία της εκεί.
Τέτοια αθλητικά κέντρα υπάρχουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε κοντινή απόσταση από την Τούμπα. Ετσι κι αλλιώς υπάρχει και ένα άλλο ανοιχτό ζήτημα σχετικά με την έδρα της ομάδας. Το ζήτημα της Τούμπας και της κατασκευής νέας έδρας που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξει να το λύσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: