5 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Χορταστική ισοπαλία στα Περιβόλια με τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μένουν στο 1-1.


Εικόνα αγώνα:
Είναι από τα ματς που θες να δεις ξανά και ξανά. Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα δεν φοβήθηκαν, δεν κλείστηκαν στο καβούκι τους και το τελικό 1-1 τους αδικεί για την προσπάθειά τους.
Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Αναστασάκου, αλλά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν πτοήθηκε και στη δεύτερη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Κοροβέση.
Ο ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και κάπου εκεί άρχισε το... ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Η πρώτη ήταν του Ιλιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα -μετά από πάσα του Κοροβέση- πλάσαρε άουτ(!). Η δεύτερη ήταν του Πλατανιά, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 82' να κάνει το 2-1, με τον Αναστασάκο να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς.
Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Φεγκρούς απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Ναζλίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.
Κλειδί αγώνα:
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, σκόραραν, αλλά δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν τη νίκη σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός... από πολλά γκολ.
Αδύναμος κρίκος:
Ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά και ο μοιραίος με τις χαμένες ευκαιρίες.
MVP:
Ο Φεγκρούς έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 85' κρατώντας τον βαθμό για τον ΠΑΣ.
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (Ναζλίδης 53'), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (Μιρτσέτα 70'), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (Μαρτσάκης 83'), Ντόε.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (Οικονόμου 88'), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (Βίλα 67'), Ίλιτς (Νικλητισώτης 81').

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:12η αγ.: Μια ντουζίνα νίκες για την ΑΕΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπουμ και κάτω!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-1

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θρύλος και πολεμιστής ο Καραγκούνης"

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: