Στην πατρίδα του, εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος, είναι αναγκασμένος να μείνει ο Αντρέα Τρινκιέρι, κάτι που συνεπάγεται πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (21/1) εκδήλωση παρουσίασης του νέου ομοσπονδιακού προπονητή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (21/1/2013) εκδήλωση παρουσίασης του προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Αντρέα Τρινκιέρι. Ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη στον Ιταλό προπονητή τον αναγκάζει να βρίσκεται καθημερινά στην πατρίδα του και δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενημέρωσε για την εξέλιξη και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας όσο και από τους εκπροσώπους του Τύπου για την αναστάτωση που πιθανώς προκαλείται στον προγραμματισμό τους. Η ΕΟΚ εύχεται στον Αντρέα Τρινκιέρι να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο και το συντομότερο δυνατόν.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ημερομηνία άφιξης του στην Ελλάδα και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση του». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπάρκογλου: Εμεινα έκπληκτος με τον Απόλλωνα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έχει δρόμο, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στον σωστό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η "πληγή" του Στάμφορντ Μπριτζ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή από τον εφιάλτη για Μάχο