7 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Αλόνσο στη Βραζιλία

Ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Μίκαελ Σουμάχερ και αρκετοί οδηγοί της Φόρμουλα 1 θα βρεθούν στη Φλοριανάπολις για τον ετήσιο αγώνα καρτ του Φελίπε Μάσα.

Τόση βοήθεια έδωσε ο Φελίπε Μάσα στον Φερνάντο Αλόνσο στους τελευταίους αγώνες της σεζόν, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Ισπανός είναι να συμμετάσχει στον φιλανθρωπικό αγώνα καρτ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο τιμέιτ του στη Ferrari.
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στη Βραζιλία για πρώτη φορά μετά τον χαμένο τελικό πρωταθλήματος, προκειμένου να λάβει μέρος στον αγώνα καρτ στη Φλοριανάπολις.

Ο αγώνας του Μάσα έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο αρκετοί οδηγοί της Φόρμουλα 1 κάνουν το ταξίδι μέχρι τη Νότια Αμερική. Δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε φέτος ο Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ στη Φλοριανάπολις θα αγωνιστούν οι Μπρούνο Σένα και Καμούι Κομπαγιάσι, οι οποίοι ήταν μέχρι πρότινος βασικά μέλη του grid της F1.
Ο Αλόνσο θα ξανασυναντηθεί με τον πρώην τιμέιτ του στη Renault, Νέλσον Πικέ Τζούνιορ. Μια σειρά Βραζιλιάνων οδηγών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Μάσα με το όνομα του Πιέτρο Φιτιπάλντι να ξεχωρίζει. Πρόκειται για τον 16χρονο εγγονό του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Έμερσον Φιτιπάλντι. Ίσως ο Πιέτρο γίνει σε λίγα χρόνια το τέταρτο μέλος της οικογένειας Φιτιπάλντι που θα αγωνιστεί στη Φόρμουλα 1. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπουμ» με Ρότσα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κριστιάνο, ο Νο1!



 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη για την Μπεσίκτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: