6 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Πένθος στην οικογένεια ΡούνεϊΣε βαθύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια Ρούνεϊ… Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος παραμένει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του λόγω τραυματισμού και δεν έδωσε το «παρών» στο 2-2 της ομάδας του κόντρα στην Γουέστ Χαμ, θα χρειαστεί να στηρίξει ψυχολογικά την σύντροφό του, Κολίν που πλέον βιώνει μια οικογενειακή τραγωδία. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Ρούνεϊ έχασε την μικρή αδελφή της, η οποία απεβίωσε σε ηλικία μόλις 14 ετών. Η μικρή Ρόζι αντιμετώπιζε σοβαρά και μακροχρόνια προβλήματα υγείας και το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας την θλίψη την οικογένεια. «Ο μικρός μας άγγελος πήγε στον παράδεισο», ήταν το σχόλιο της μεγαλύτερης αδελφής της, της 26χρονης Κόλιν, συζύγου του άσου των «διαβόλων».
Και στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της οικογένειας: «Ο μικρός μας άγγελος, η πολυαγαπημένη μας κόρη και αδελφή πήγε στον παράδεισο, έχοντας ολόκληρη την οικογένεια στο πλάι της. Η Ρόσι, μόλις 14 ετών, πάλεψε για πολλά χρόνια το σύνδρομο Ρετ και σκόρπιζε χαρά σε όλους όλα αυτά τα χρόνια. Ηταν ένα δυνατό κορίτσι και έμπνευση για όλους μας. Θα την αγαπάμε και θα την έχουμε πάντα στην καρδιά και τις αναμνήσεις μα
Η μικρή Ρόζι υιοθετήθηκε από την οικογένεια της Κόλιν, όταν η σύντροφος του Ρούνεϊ βρισκόταν στην εφηβεία. Σε παλαιότερη δήλωσή της είχε πει πως «με την Ρόζι είμαστε πολύ δεμένες. Τα επόμενα χρόνια και χτυπημένη από το σύνδρομο Ρετ, η 14χρονη μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και εκεί άφησε και την τελευταία της πνοή.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: