6 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!Group therapy αναμένεται, το πρωί της Κυριακής, στα Σπάτα. Η νέα βαριά ήττα, αυτή την φορά στην Τρίπολή, «ανάγκασε» τον Εβαλντ Λίνεν να καλέσει τους «κιτρινόμαυρους» να συζητήσουν, 1,5 ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης. Συγκεκριμένα, η προπόνηση της «Ενωσης» ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όμως ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο, 1,5 ώρα νωρίτερα. Σκοπός του να συζητήσουν το νέο κακό αποτέλεσμα και τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι πως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά απασχολούν ιδιαίτερα τους παίκτες και μόνο ανεπηρέαστοι δεν μένουν. Οι πληροφορίες θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να απογοητεύονται από την ανακοίνωση του Βιντιάδη, την οποία περίμεναν με αγωνία, όπως και όλοι οι φίλοι της ομάδας,.
Μια άμεση λύση δεν ήρθε, όπως ήλπιζαν οι παίκτες της ΑΕΚ που «πάγωσαν» στο άκουσμα της… παράτασης και πλέον τα πάντα θεωρούνται ανοιχτά και αναμενόμενα, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίο δεν βλέπουν φως στο τούνελ.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, να ανοίξει ακόμα και τον ασκό του Αιόλου, για κάποιες αντιδράσεις. Είτε συλλογικές, είτε ατομικές. Σίγουρα οι παίκτες θα συζητήσουν μεταξύ τους στην προπόνηση και θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Χωρίς να αποκλειστεί ο κίνδυνος ακόμα και κάποιοι να κινηθούν ατομικά και να ακολουθήσουν τον δρόμο του Λαγού και του Κοντοέ.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: