Χρόνο στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 25/1 έδωσε ο αθλητικός δικαστής αναβάλλοντας την εκδίκαση της προσφυγής του Ανδρέα Ανδρεάδη. Προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων έως την Δευτέρα δόθηκε σε Μίλωνα και Παμβοχαϊκό.


Μπόλικη δουλειά είχε σήμερα ο αθλητικός δικαστής, καθώς εκτός από την υπόθεση του Ηρακλή, στην οποία έχουμε ήδη αναφερθεί, υπήρξαν και άλλες δύο. Σε αυτή του Παναθηναϊκού και της προσφυγής του Ανδρέα Ανδρεάδη για ληξιπρόθεσμες οφειλές, δόθηκε αναβολή μέχρι τις 25/1, ενώ σε αυτή του Μίλωνα και την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό στην οποία η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, δόθηκε διορία μέχρι την Δευτέρα και στις δύο ομάδες να καταθέσουν υπομνήματα.
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής: «Η αθλητικός δικαστής αποφάσισε: • Αναβολή για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 για την υπόθεση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ/ΤΑΠ, ο οποίος είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμη οφειλή στο πετοσφαιριστή του Ανδρεάδη Ανδρέα.
• Έδωσε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00΄ στα σωματεία του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ». 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φούλαμ: Διέψευσε ρήξη με Ρίισε ο Γιολ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εισιτήρια με προσφορά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με φανέλα Μέσι ο Μίλερ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-1

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για όσο αντέξει ο Κόμπι