Στους οπαδούς του Τριφυλλιού προκλήθηκε απορία, στους Ισπανούς δημοσιογράφους, έκπληξη. «Καλός για τον Απόλλωνα Λεμεσσού, όχι για τον Παναθηναϊκό»!


Οι Πράσινοι με συνοπτικές διαδικασίες απέκτησαν τον 24χρονο που αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής της Οσασούνα αναγκάζοντας τους οπαδούς να ψάξουν στο διαδίκτυο για να μάθουν πληροφορίες. Εμείς μιλήσαμε με δημοσιογράφο της Heraldo de Aragon, που να ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του και εξέφρασε τη μεγάλη του απορία για τη μεταγραφή.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του; Ποιο είναι το δυνατό του σημείο και που υστερεί; «Είναι γρήγορος, όπως επίσης και πολύ δουλευταράς. Οταν επιτίθεται χρησιμοποιεί πολύ την ταχύτητά του, όμως τεχνικά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Είναι καλύτερος όταν χρησιμοποιείται σαν αλλαγή, παρά όταν παίρνει φανέλα βασικού. Τις περισσότερες φορές παίζει δεξί εξτρέμ, όμως είναι καλός στα αριστερά, αφού έτσι μπορεί να συγκλίνει και να εκμεταλλευτεί το δυνατό του σουτ αφού δεν είναι αριστεροπόδαρος».

Ο Εσπάρθα σίγουρα κάνει ένα ανέλπιστο βήμα στην καριέρα του αφού αφήνει μία ομάδα που είναι στις θέσεις υποβιβασμού στην Segunda Division για τους Πράσινους. Τουλάχιστον σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους. «Σε όλους εδώ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αυτή η μεταγραφή, αφού δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην Ουέσκα. Ολοι τρελάθηκαν αφού θα ήταν λογικό να πάει στον Απόλλωνα Λεμεσσού, αλλά όχι στον Παναθηναϊκό».


Οσον αφορά τους τραυματισμούς, το ιστορικό του δεν είναι βεβαρυμένο. «Δεν είχε τέτοιου είδους προβλήματα, τουλάχιστον σε βαθμό μεγαλύτερο του κανονικού».

Ο 24χρονος έχει συνεργαστεί με τον Φάμπρι για μικρό διάστημα στην Ουέσκα και άρεσε από τότε στον Ισπανό τεχνικό του Παναθηναϊκού που «τον ήθελε γιατί είναι πολύ γρήγορος αλλά και γιατί μπορεί να προσαρμοστεί και να βοηθήσει σε πάνω από μία θέση». 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλιππίδης και μεγάλο ρεκόρ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλαφούζος: "Μέχρι τις 11 Φλεβάρη για επιθετικό"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υπέγραψαν Κολιακουδάκης και Συνάνης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα χαρίζει όλα ο Μπέκαμ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Εσπάρθα στον ΠΑΟ; Πλάκα κάνεις!»