18 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

Ο Ανδρέας Τάτος συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα με τον Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ για το υπόλοιπο της σεζόν. Για την οριστικοποίηση του δανεισμού απομένει, πλέον, το "ok" του Ολυμπιακού.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κρητικής ομάδας, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος συνοδευόταν από τον ατζέντη του Κίμωνα Κοκορόγιαννη, επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Προϋπόθεση, φυσικά, είναι να συγκατατεθεί και ο Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο Τάτος θα ενσωματωθεί αμέσως στον ΟΦΗ και θα τεθεί στη διάθεση του Γιαννη Πετράκη για τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης Τάτου έπαιξε η προσωπική σχέση που διατηρεί ο παίκτης με τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος τον είχε αναδείξει, 16χρονο τότε, στον Αστέρα Τρίπολης.
Παράλληλα, με την ολοκλήρωση του δανεισμού του Τάτου, ο ΟΦΗ επιδιώκει την ενίσχυσή του και στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου ο Χρήστος Πατσατζόγλου εμφανίζεται ως βασική προτεραιότητα. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος μέσω προσφυγής έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει συμφωνήσει να κατηφορίσει στο Ηράκλειο, αρκεί να μην ευοδωθεί η προσπάθεια μεταγραφής του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ομάδα της Championship. 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: