17 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: "Όλοι πρέπει να έχουν άγχος απέναντι μας"

Ο Έισι Λο αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τη Σιένα, λέγοντας πώς οι "ερυθρόλευκοι" με τον κόσμο δίπλα τους θα είναι καλύτεροι. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο Έισι Λο μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα για την τέταρτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.
"Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε αύριο να νικήσουμε. Η Σιένα έχει τρεις σερί νίκες και πρέπει εμείς να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε:


"Με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα είμαστε πολύ καλύτεροι". Στη συνέχεια μίλησε για το αν νιώθουν πίεση οι Πειραιώτες: "Όχι, εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία τέτοια πίεση. Υπάρχει δρόμος και μπορούμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη αλλά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι άλλοι πρέπει να έχουν άγχος απέναντι μας".
Για το περυσινό παιχνίδι με τη Σιένα και την πολύ καλή απόδοση του είχε δήλωσε: "Δεν έχει καμία σημασία αν θα παίξω εγώ καλά, σημασία έχει η ομάδα. Σημασία έχει στο τέλος της βραδιάς να είμαστε εμείς οι νικητές".
Μαυροειδής: "Σημαντικό παιχνίδι"
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Σιένα είναι αήττητη και εμείς έχουμε 1-2. Η Σιένα έχει την πρώτη επίθεση στην Ευρωλίγκα. Οπότε εμείς πρέπει να αρχίσουμε από την άμυνά μας. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς, να παίξουμε σωστά στο πικ εν ρολ σε άμυνα και επίθεση. Και στην πρώτη φάση όταν ζοριστήκαμε αρχίσαμε να αποδίδουμε καλύτερα. Νομίζω πως είναι θέμα συγκέντρωσης.
Να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σιένα και πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να το δείξουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική, έχουμε πολλές επιλογές. Όταν ο κόουτς σου ζητάει πρέπει να είσαι έτοιμος. Για αυτό είμαστε επαγγελματίες, γι’ αυτό είμαστε στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο να μπούμε στο ματς, αλλά και να βοηθήσουμε". 
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: