Το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις έδωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού Πάουλο Μασάντο.


Την απόλυτη ικανοποίησή του για την άνετη νίκη επί της Βέροιας, αλλά και την συνολική εμφάνση του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Πάουλο Μασάντο. Ο πορτογάλος μέσος των «ερυθρόλευκων» με σχετικό μήνυμα που «ανέβασε» στην προσωπική του ιστοσελίδα στάθηκε στο αγωνισιτκό πρόσωπο, που παρουσίασε η πειραίκή ομάδα στο παρθενικό τους επίσημο παιχνίδι για το 2-13, ενώ έδωσε το σύνθημα για σκληρή δυλειά και ακόμη καλύτερη συνέχεια:
«Είμαι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς και το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος  του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:  «Πάντα προσπαθείς να παίζεις καλά, ιδιαίτερα για αυτούς που το θέλουν συνέχεια αυτό. Ήμασταν καλοί. Η ομάδα ανταποκρίθηκε, ενώ πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μην σταματήσουμε. Ξεκινήσαμε θετικά το 2013 και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Να σημειωθεί, ότι στο εισαγωγιό του κειμένου πριν τις δηλώσεις του Μασάντο, φιλοξενούνται ορισμένα στοιχεία που αφορούν την αναμέτρηση με την Βέροια: «Ο Ολυμπιακός έκανε ποδαρικό στο 2013 με το δεξί, καθώς κέρδισε τη Βέροια με 3-0. Σε ένα παιχνίδι πλήρους κυριαρχίας του πρωταθλητή και πρωτοπόρου της βαθμολογίας, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό»