4 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δομάζος: Δώστε την παράταση στον πρίγκιπα!


Δομάζος: Δώστε την παράταση στον πρίγκιπα!Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την πλευρά των Φεϊζάλ-Τσάκα να ζητάει παράταση ως την Τρίτη για να βάλει τα 28 εκάτ. ευρώ, ο Μίμης Δομάζος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω και θα προχωρήσει στην αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Ουσιαστικά ο «στρατηγός» ζήτησε από την πλευρά της ΠΑΕ να κάνει υπομονή ως την Τρίτη και να πει ναι στην παράταση που ζητήθηκε λέγοντας: «Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα του πρίγκηπα».
Συγκεκριμένα ο Μίμης Δομάζος ανέφερε: "Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δεν νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Ο πρίγκηπας δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα δεν μπορώ να πω περισσότερα"...
..."Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό. Στις 13:00 θα πάμε στο συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ."...
..."Εκεί όπου πάει ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία αν δεν γίνει του πρίγκιπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω κοροϊδεύουν τον κόσμο".
ΠΗΓΗ:Soccersplas.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ψάχνει ο Μαρακάκης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βλέπει» τελικό με... Μάρεϊ ο Παγδατής!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χειρότεροι από τον πρίγκιπα και τον Τσάκα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανταγωνιστικός στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: