12 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: Σχετικά δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

Μολονότι ο Πανθρακικός έχασε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσει, ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 με τον Πλατανιά.


Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση:

"Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, γιατί προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη, παίζοντας σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Τα είχε όλα το παιχνίδι, πάθος δύναμη, πολλές φάσεις αλλά και γκολ. Θεωρώ πως τελικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, άσχετα αν η ομάδα μου έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά και γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια επικίνδυνη ομάδα.

Επιβάλλαμε το ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος ανέβασε την απόδοσή του προς το τέλος του ημιχρόνου, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς προηγήθηκε, μετά από δικά μας ατομικά λάθη. Με τις αλλαγές που κάναμε, πιέσαμε πολύ, χωρίς όμως να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, ωστόσο ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε την ανατροπή.

Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε και ίσως μετά το 1-1 θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, γιατί το ματς εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα. Με βάση την εξέλιξη του αγώνα, ο βαθμός είναι σημαντικός. Εξάλλου όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, δεν πετάς τίποτα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και εύχομαι να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να επιστρέψουν οι τραυματίες, για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής".

Για τις απουσίες: "Γι’ αυτό είχα πει ότι το παιχνίδι αυτό είναι καθοριστικό. Αφενός επειδή ο αντίπαλος ήταν μια επικίνδυνη ομάδα και αφετέρου επειδή εμείς είχαμε σημαντικές απουσίες. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες όχι μόνο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και για τις κινήσεις από τον πάγκο. Κάναμε αρκετά λάθη στη διάρκεια του αγώνα, αλλά είχαμε και περίπου 9 κλασσικές ευκαιρίες, κάτι που δείχνει ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν".
Για την επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Βρονταράς: "Τον επιλέξαμε παρότι είχε λίγες προπονήσεις, επειδή είναι σε ένα οικείο περιβάλλον και ξέρε καλά την ομάδα μας. Είχε καλή απόδοση αλλά και συνεργασία με τους συμπαίκτες του".
Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα για το κύπελλο: "Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι ή να αποκτήσουμε και ένα προβάδισμα πρόκρισης".
Για το αν ο Μοσχάκης δοκιμάστηκε πράγματι στην Κέρκυρα: "Ναι ο Μοσχάκης πήρε άδεια από τον Πανθρακικό και επειδή δεν υπολογίζεται, δοκιμάστηκε σε άλλη ομάδα. Είναι προς τιμήν του που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παρότι ξέρει ότι δεν είναι στα πλάνα μας. Αυτό δείχνει το ήθος του, γιατί θα μπορούσε να ζητήσει να μην είναι στην αποστολή, για να αποφύγει κάποιον τραυματισμό".
Για τους βαθμούς που θα κρίνουν την παραμονή:
"Το  όριο ασφαλείας που βάζουμε είναι οι 30 βαθμοί". 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σούπερ ΑΕΚ και Κορδέρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: