9 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σισοκό αντί Ντιαρά στο Μάλι

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά θα απουσιάσει από 2ο σερί Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού ένας τραυματισμός τον αναγκάζει να δώσει τη θέση του στο Μομό Σισοκό στην αποστολή του Μάλι.


Ο 31χρονος αμυντικός μέσος της Φούλαμ "κόπηκε" από την 23μελή αποστολή για τον ίδιο λόγο που οδήγησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πατρίς Καρτερόν στον αποκλεισμό των Αμπντού Τραορέ της Μπορντό, Μουσταφά Γιαταμπαρέ της Γκινγκάμπ και Τονγκό Χαμέντ Ντουμπιά της Γουλβς.
Αντί του Ντιαρά, ο Μομό Σισοκό θα κάνει την επανεμφάνισή του στην ομάδα, αφού τελευταία φορά που έδωσε το "παρών" σε αγώνα της πατρίδας του ήταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2010 στην Αγκόλα.
Ο επιθετικός Μαμαντού Σαμασά, ο οποίος είχε αντικατασταθεί στην προεπιλογή από τον Μανά Ντεμπελέ, θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή, αφού θα έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του μέχρι την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της διοργάνωσης, με αντίπαλο το Νίγηρα στις 20 Ιανουαρίου.

Η αποστολή του Μάλι

Τερματοφύλακες
Σουμπεϊλά Ντιακιτέ (Μαλιέν), Μαμαντού Σαμασά (Γκινγκάμπ), Αλί Γιρανγκό (Τζολίμπα)
Αμυντικοί
Ανταμά Κουλιμπαλί (Οσέρ), Ιντρισά Κουλιμπαλί (Αλ Λεκιουίγια), Ουσμάν Κουλιμπαλί (Μπρεστ), Σαλίφ Κουλιμπαλί (Τζολίμπα), Φουσεϊνί Ντιαβαρά (Αζαξιό), Μαχαμαντού Εντιαγέ (Γκιμαράες), Ανταμά Ταμπουρά (Ράντερς), Μολά Βαγκέ (Καέν)
Μέσοι
Σαμπά Ντιακιτέ (ΚΠΡ), Σεϊντού Κεϊτά (Ντάλιαν), Μομό Σισοκό (Παρί Σεν Ζερμέν), Σαμπά Σο (Λανς), Καλιλού Τραορέ (Σοσό), Μαχαμάν Τραορέ (Νις), Σαμπού Γιαταμπαρέ (Μπαστιά)
Επιθετικοί
Σεΐκ Τιντιάν Ντιαμπατέ (Μπορντό), Σεΐκ Φανταμαντί Ντιαρά (ρεν), Σιγκαμαρί Ντιαρά (Αζαξιό), Μοντιμπό Μαϊγκά (Γουέστ Χαμ), Μαμαντού Σαμασά (Κιέβο)

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: