7 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

Με τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίο στον αγώνα με την Επανομή τα είχαν οι άνθρωποι της ομάδας της Εύβοιας.
Στον Ηρακλή Ψαχνών είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε για δωδέκατο σερί παιχνίδι, υπάρχει όμως μεγάλη πικρία για την αντιμετώπιση που είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τη διαιτησία. Η αποστολή επέστρεψε στα Ψαχνά και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης υπάρχει πικρία για το γεγονός ότι η ομάδα δικαιούταν πολλά περισσότερα κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όμως, όπως τόνιζαν, με τις αποφάσεις του κ. Καραντώνη και των βοηθών του παραλίγο να ηττηθεί κιόλας!
Οι διαμαρτυρίες των Ευβοιωτών επικεντρώνονται κυρίως στη φάση του 37’ και στην ανατροπή του Γέσιτς από τον Νταντάμη μέσα την περιοχή, καθώς όπως υποστηρίζουν επρόκειτο για εξόφθαλμη περίπτωση πέναλτι την οποία δεν καταλόγισε ο διαιτητής Καραντώνης. Μάλιστα για τη φάση αυτή έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου κι ο Γιώργος Βαζάκας, που μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι το πέναλτι που κέρδισε η Επανομή στο 86’ ήταν ορθότατο. Ωστόσο, πριν το πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Σικαλιάς και αποσόβησε την ήττα, υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ στον Σέγκο που έφευγε μόνος του προς την εστία της Αναγέννησης, μια απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους του Ηρακλή Ψαχνών.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην ομάδα της Εύβοιας έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχαν έντονα παράπονα και στο τελευταίο παιχνίδι του 2012 κόντρα στον ΠΑνσερραϊκό μέσα στα Ψαχνά, κι έχουν θορυβηθεί με το δεύτερο… κρούσμα αυτή τη φορά στο «Νίκος Σαράφης» κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής.

πηγη:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: