22 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηλιάδης: Επιστροφή στα -90κ στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ

Ηλιάδης: Επιστροφή στα -90κ στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ | onsports.gr

Στην κατηγορία που τον ανέδειξε «χάλκινο» Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο, τα -90 κιλά, επιστρέφει ο Ηλίας Ηλιάδης.
Ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο, μετά από... διάλειμμα στα -100 κιλά στο Γκραν Σλαμ του Παρισιού, επιστρέφει στην αγαπημένη του κατηγορία, στο πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (23/2) και την Κυριακή (24/2)στο Ντίσελντορφ. Επί γερμανικού εδάφους θα έχει μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστεί στους καινούργιους κανονισμούς της IJF, σε μια γνώριμη γι` αυτόν κατηγορία, απέναντι σε τζουντόκα που βρίσκονται σε αναζήτηση βαθμών που θα τους φέρουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Ο ίδιος βρίσκεται στην κορυφή των -90 κιλών και εκεί θα προσπαθήσει να μείνει, έστω κι αν η προετοιμασία του βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, αφού μέσα στη χρονιά υπάρχουν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις, με κορυφαία εξ αυτών το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο τον προσεχή Σεπτέμβριο.
«Για τον Ηλία όπως και για την πλειοψηφία των αθλητών, οι νέοι κανονισμοί τους υποχρεώνουν να αλλάξουν αρκετά πράγματα, τόσο στην προετοιμασία τους, όσο και στον τρόπο που αγωνίζονται. Για κάποιους απ` αυτούς, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, όχι όμως και για τον Ηλία ο οποίος λόγω του ταλέντου που διαθέτει, θα μπορέσει να ξεπεράσει συντομότερα τον σκόπελο των νέων κανονισμών. Στο Ντίσελντορφ θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής, ωστόσο και πάλι η προετοιμασία του βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Κατά συνέπεια, το μετάλλιο δεν αποτελεί το πρώτο του μέλημα. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ιδιαίτερα σημαντικά για την αγωνιστική του πορεία μέσα στη χρονιά», είπε ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδη, ο οποίος ηγείται της αποστολής.

Εκτός του Ηλία Ηλιάδη, στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ αλλά και στο προπονητικό καμπ που θα ακολουθήσει μέχρι την προσεχή Τετάρτη, θα λάβουν μέρος ο πρωταθλητής Ευρώπης στους Νέους, Γιώργος Αζωίδης (-73 κιλά), αλλά και ο Ρομάν Μουστόπουλος (-73 κιλά). 


Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: