15 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει κούπα ο Βενγκέρ

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της Άρσεναλ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως αν η ομάδα του καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου, έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου

Οι «κανονιέρηδες» έχουν μπροστά τους την αυριανή (16/2) αναμέτρηση με τη Μπλάκμπερν για το Κύπελλο Αγγλίας, ωστόσο αυτό δεν απαγορεύει στον Αλσατό τεχνικό να έχει από τώρα το μυαλό του και στις υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Μπάγερν την ερχόμενη Τρίτη. Αν καταφέρουμε πάντως να πάρουμε την πρόκριση δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην καταφέρουμε να προχωρήσουμε, ακόμα και να κατακτήσουμε τη διοργάνωση» τόνισεο Αλσατός τεχνικός προτού αναφερθεί και στο ματς με τη Μπλάκμπερν το απόγευμα του Σαββάτου.
«Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Είμαι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, ωστόσο είναι πιο εφικτός στόχος σε σχέση με το πρωτάθλημα που έχουμε μείνει πολύ πίσω». 


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση με τους νέους, πρόβλημα με Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κέρκυρα: Χωρίς Στάμου και Αθανασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Άδεια σε Κουίνσι για… ψυχολογικά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φώτα σε Πειραιά και Αργοστόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: