18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος | onsports.gr

Ο παίκτης που δεν έχει χάσει παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα που μετρά 30 συμμετοχές.
Τόσα είναι και τα επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει τη φετινή σεζόν οι Αρκάδες, σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και ο 27χρονος Ισπανός μέσος έχει χάσει μόνο μερικά... λεπτά, τις φορές που έγινε αλλαγή.
Ο Ράγιος ήρθε στον Αστέρα τον Ιούλιο του 2011 φορώντας το Νο21 και κατάφερε γρήγορα να δείξει στους αγωνιστικούς χώρους τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, με τις περίτεχνες ενέργειες του, με τα γκολ που σημειώνει, αλλά και με τις… μαγικές ασίστ που μοιράζει στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.
Ο Ράγιος, που φέτος φοράει το Νο10, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1986 στο Έλτσε και στις δύο χρονιές που βρίσκεται στον Αστέρα έχει αγωνιστεί σε 61 παιχνίδια (49 πρωταθλήματος, 8 κυπέλλου και 4 στο EUROPA LEAGUE) σκοράροντας 15 φορές (10 πρωτάθλημα, 4 κύπελλο και 1 στο EUROPA LEAGUE), με τελευταία φορά αυτή στη Βέροια την Κυριακή, όταν με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ από δική του ενέργεια ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ.
Φέτος, ο Ράγιος αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο του Αστέρα και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σάκης Τσιώλης δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα. Οι ασίστ του, τα γκολ του, αλλά και γενικά η παρουσία του τον έχουν καταστήσει αναντικατάστατο, αλλά και έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ».Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη για Μπόατενγκ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: