20 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν μας ικανοποίησε η πρόταση για τον Φώτση»

«Δεν μας ικανοποίησε η πρόταση για τον Φώτση»Ανεπαρκή για τις απαιτήσεις της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο χαρακτήρισε την πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αντώνη Φώτση ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Φλάβιο Πορταλούπι.

Τους λόγους που η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Αντώνη Φώτση εξήγησε στην Gazzetta Dello Sport ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Φλάβιο Πορταλούπι. Όπως δήλωσε, το ποσό που πρόσφεραν οι «πράσινοι» δεν ικανοποίησε τους δευτεραθλητές Ιταλίας.

«Η ομάδα μας δεν είχε υποχρέωση να δώσει καμία απάντηση στον Παναθηναϊκό γιατί στην πραγματικότητα δεν υπήρχε πρόταση. Ο μάνατζέρ του ζήτησε να μάθει από μας την περασμένη εβδομάδα τους όρους υπό τους οποίους θα μπορούσε να φύγει ο παίκτης λέγοντας πως είχε προσφορά για πολυετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό. Του είπαμε ποιοι είναι οι όροι και ζητήσαμε να μας κάνει επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός. Η πρόταση ήρθε τη Δευτέρα, αυτή που δημοσιοποιήθηκε και στο διαδίκτυο, αλλά δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας. Δεν υπάρχει κάτι για να διαπραγματευτούμε», δήλωσε ο Πορταλούπι.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, μετά την αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού για 500.000 δολάρια σε δύο δόσεις (με την πρώτη να καταβάλλεται άμεσα και τη δεύτερη στις 15/9), οι «πράσινοι» πρόσφεραν όλο το ποσό απευθείας, ωστόσο και αυτή η πρόταση είχε την ίδια τύχη με την πρώτη. 


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: