14 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είναι οι πρωταθλητές. Και έχουν… Σπανούλη»


«Είναι οι πρωταθλητές. Και έχουν… Σπανούλη»Πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έχουν ο προπονητής Ρίμας Κουρτινάιτις και ο καλύτερος σουτέρ της Χίμκι, Βιτάλι Φριτζόν

Να υπερασπιστεί το φετινό αήττητο στην έδρα της θέλει η Χίμκι υποδεχόμενη την Παρασκευή τον Ολυμπιακό στη Μόσχα (17:30) για το Top 16. Τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, όσο και ο καλύτερος σουτέρ της, Βιτάλι Φριτζόν, φάνηκε να γνωρίζουν καλά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, ενώ αμφότεροι στάθηκαν στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Κατάφεραν να κρατήσουν σημαντικούς παίκτες από την περασμένη σεζόν και σίγουρα ξεχωρίζει ο Βασίλης Σπανούλης, ένας πολύ γρήγορος παίκτης που αρέσκεται στο πικ-εν-ρολ. Ο Πρίντεζης είναι επίσης πολύ καλός», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο αντίπαλός μας είναι σε καλή θέση στον όμιλο, αλλά του έλλειψε η νίκη απέναντι στη Σιένα όταν και ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν, όπως έκαναν στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις. Γι’ αυτούς δεν παίζει ρόλο αν παίζουν εντός ή εκτός έδρας. Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τον Σπανούλη, γιατί χωρίς αυτόν ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα. Αν θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του, ο Ρώσος διεθνής είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση κι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες γιατί παίζουμε στην έδρα μας, όπου μέχρι τώρα είμαστε αήττητοι. Θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας κι εφόσον τα καταφέρουμε θα βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Είναι σημαντικό να περιορίσουμε τον Σπανούλη, που είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού κι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Θα φανεί από τον αγώνα ποια ομάδα είναι καλύτερη». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τραγική ειρωνεία του Πιστόριους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΠΟ: Πρόστιμο σε Αιγάλεω, αθώες τρεις ομάδες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραιτήθηκε ο Καζάζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκούρα τα πράγματα για Φερέιρα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο χορηγός πληρώνει τις μετακινήσεις των οπαδών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν ο Τσιτενίδης, αναλαμβάνει ο Πετρίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είναι οι πρωταθλητές. Και έχουν… Σπανούλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: