11 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δεδομένα της υπόθεσης Μπόατενγκ

Διαβάστε για ποιον λόγο ο Ντέρεκ Μπόατενγκ εάν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Μάρτιο

Σε συζητήσεις με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός και αν τελικά αποκτηθεί τότε ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Μάρτιο.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης είναι στην Ελλάδα από την Δευτέρα (11/2), ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία δεδομένη συμφωνία με τον Γκανέζο μέσο.
Εάν τελικά ο παίκτης και ο σύλλογος συμφωνήσουν τότε θα τεθεί στην διάθεση του Μίτσελ από τις αρχές Μάρτη.
Ο λόγος είναι πως ο Μπόατενγκ βρίσκεται σε διαμάχη με την Ντνίπρο και έχει κάνει προσφυγή στο CAS από τον Αύγουστο καθώς τότε ενημέρωσε την ουκρανική ομάδα πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη χώρα.
Έτσι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα, αλλά να περιμένει την αποστολή των εγγράφων του ποδοσφαιριστή από την FIFA.
Αιτία της αποχώρησης του Μπόατενγκ από την Ντνίπρο, ήταν το γεγονός πως η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αφού τον Απρίλιο του 2012 βρέθηκε εντελώς συμπτωματικά στο χώρο όπου δολοφονήθηκε ο Ουκρανός εκατομμυριούχος Γκενάντι Άξερλοντ τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν 15 φορές έξω από την κατοικία του!
Να θυμίσουμε πως ο Μίτσελ είχε τον Γκανέζο χαφ υπό τις οδηγίες του στην Χετάφε και έτσι γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του 30χρονου άσου. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΈΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 10/2/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ 2-0 ημιχ.1-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μορφέσης: «Έχουμε πίστη και μεράκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:To σήκωσε... παντού ο Παναθηναϊκός!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς - Αρης 2-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε φόρα ο Παναιτωλικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: