21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ετσι να τους παίξει ο Μίτσελ"

"Ετσι να τους παίξει ο Μίτσελ"
Τη δική του 11άδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε "κατεβάζει" μέσω του sportdog ο Γιάννης Γούναρης. "Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μητρογλου από την αρχή και Χολέμπας μπακ"!

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής μίλησε στον σκύλο για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού και έδωσε απαντήσεις στα διλήμματα που υπάρχουν για την 11άδα των "ερυθρόλευκων". Τι είπε; Φουλ επίθεση!
Διαβάστε τις δηλώσεις του:
Πώς περιμένετε το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού;
"Περιμένω να κερδίσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν βέβαια, εδώ χθες ο Μέσι ήταν εξαφανισμένος εναντίον της Μίλαν. Αν μπορεί να το πάει στην παράταση, θα την πάρει την πρόκριση. Αν κλείσει με 1-0 το ημίχρονο ή ακόμα καλύτερα με 2-0, θα είναι μεγάλη υπόθεση. Πιστεύω στη νίκη, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να δεχτεί γκολ. Αλλά είναι δύσκολο ματς. Καλή επιτυχία από καρδιάς θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό. Να εξασφαλίσει πρώτα τη νίκη και μετά την πρόκριση".

Σε πολλές θέσεις της 11άδας υπάρχουν ερωτηματικά. Στη θέση του τερματοφύλακα, για παράδειγμα, ποιον θα επιλέγατε απόψε;
"Προσωπικά σε συνθήκες πρωταθλητισμού και νοκ άουτ αναμετρήσεων, πιστεύω στην εμπειρία. Για αυτό και θα επέλεγα τον Κάρολ. Και στη Ρωσία πέρσι, αν θυμάστε, μπήκε στο παιχνίδι και καθάρισε την πρόκριση".

Το δίδυμο Μανωλάς-Κοντρέρας στην άμυνα δεν πήγε καλά στη Λεβάντε. Αλλά ο Μίτσελ μάλλον θα το εμπιστευτεί απόψε...
"Πάσχει από το ύψος αυτό το δίδυμο, αλλά είναι γρήγοροι και οι δύο. Όταν παίζουν την μπάλα κάτω δεν έχουν πρόβλημα. Αλλά δεν δένει τόσο καλά το δίδυμο όταν υπάρχει πίεση και γίνονται σέντρες κ.λπ. Εκεί υπάρχει πρόβλημα. Ο Σιόβας είναι δυνατός στον αέρα και χρειάζεται, δένει καλύτερα με τον Μανωλά, ταιριάζουν πιο πολύ. Χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι καλός ο Κοντρέρας. Για παράδειγμα και ο Κοντρέρας ταιριάζει καλύτερα με τον Σιόβα".

Λυκογιάννης ή Χολέμπας στα αριστερά της άμυνας;
"Οι ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού πρέπει να λύσουν το παιχνίδι σήμερα. Η Λεβάντε με το 3-0 του πρώτου αγώνα, θα δώσει χώρο στον Ολυμπιακό και θα περιορίσει τον δικό της χώρο. Οι χώροι για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, δηλαδή, θα είναι μπλοκαρισμένοι. Για αυτό και οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να παρουσιάσουν μία απρόβλεπτη επιθετικότητα και πρέπει οι ακραίοι μπακ να δώσουν βοήθειες σε αυτό το κομμάτι. Αν ήταν ο Τοροσίδης στην 11άδα, θα ήταν πολύ καλά. Μαζί με τον Χολέμπας, που πιστεύω πως πρέπει να αγωνιστεί απόψε, θα έδιναν λύσεις. Γιατί ο Τοροσίδης ήταν πολύ καλός και στα στημένα".

Ιμπαγάσα από την αρχή;
"Από την αρχή και όπου βγει! Είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Ιμπαγάσα στην 11άδα, από την αρχή λοιπόν μέχρι να δηλώσει ο ίδιος ότι δεν μπορεί να περπατήσει άλλο!".

Τζιμπούρ και Μήτρογλου μαζί από την αρχή;
"Θα τους έβαζα μαζί. Θα ρίσκαρα, είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Δεν έχει σκορ 1-0. Χρειάζεται 4 γκολ για να προκριθεί. Με δύο φορ μπροστά, λοιπόν, επιθετικά, να πιέσει και να μην δεχτεί με τίποτα γκολ". 


Πηγη: Sportdog.gr!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming..Europa League Simulcast

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομπρέλα» ΠΑΟΚ σε Δώνη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας Αραβας για τη Ρόμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπερλουσκόνι: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα χωρίς να κουραστούμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρκινς: «Στόχος μου οι τίτλοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζάρας και επίσημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: