21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν είναι απίθανη η ανατροπή»


«Δεν είναι απίθανη η ανατροπή»Την υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση, έδωσε ο Εμανουέλε Καλαϊό, τονίζοντας πως η Νάπολι δεν έχει αποκλειστεί ακόμα, παρά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Πλζεν

Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Έντινσον Καβάνι, όποτε ο Ουρουγουανός θα έμενε εκτός ενδεκάδας. Ο Εμανουέλε Καλαϊό καλείται απόψε να πετύχει αυτό που ο δημοφιλής συμπαίκτης του δεν κατάφερε στο πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Να σκοράρει, όχι μία, αλλά όσες περισσότερες φορές μπορεί.

Ο ίδιος δείχνει να πιστεύει στο θαύμα. «Η Νάπολι είναι ένας από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και στη ρεβάνς με την Πλζεν. Θα παίξουμε για τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε με 3-0 για να πάμε το ματς στην παράταση. Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι απίθανο. Όπως βρεθήκαμε σε μια κακιά βραδιά στο πρώτο ματς και χάσαμε, έτσι μπορούμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση», είπε με αισιοδοξία ο Καλαϊό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σιένα θα κάνει την «παρθενική» του εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, κάτι που τον ενθουσιάζει. «Με τη Νάπολι αγωνίστηκα στην τρίτη κατηγορία. Έπαιξα με τη φανέλα της στην Serie A. Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνω το ντεμπούτο μου σε ευρωπαϊκό ματς. Αν και έλειπα χρόνια από την ομάδα, ήταν γραφτό να συνδεθώ στενά με το σύλλογο. Για αυτό το λόγο θέλω να συνδυάσω την πρώτη μου εμφάνιση σε ματς του Γιουρόπα Λιγκ με μια καλή απόδοση και πολλά γκολ. Τα έχουμε ανάγκη, άλλωστε», σημείωσε ο Εμανουέλε Καλαϊό. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούβελος προς Ρογκ: Σεβασμός στις ρίζες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πάνθεον των ανατροπών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FOOTBALL LEAGUE | 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Κερδισμένοι Πανσερραϊκός και ΑΕΛ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνεν: «Αν δεν δοθεί λύση, σβήνουν τα φώτα…»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητεί χρήματα ο Αλαφούζος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Παπαλουκάς κέρδισε τον Κρίστμας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία σε Γιαννακόπουλο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνικές… εκκαθαρίσεις στη Μαδρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: