18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την πορεία της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στους «Ζωσιμάδες».


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χριστόπουλος στο Αθλητικό Metropolis:

Για το αν περίμενε η ομάδα του να κάνει τόσο καλή πορεία ή αν αυτό προέκυψε στην συνέχεια:
«Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε πάρα πολλά προβλήματα τα οποία έπρεπε να λύσουμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και πιστεύαμε στο πρόγραμμα που είχαμε κάνει. Τελικά ο Θεός μας βοήθησε να έρθουν τα πράγματα βολικά για εμάς».

Για το αν βοήθησε την ομάδα του ότι κατάφερε να διατηρήσει έναν κορμό από πέρσι με ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν βασικοί:
«Διαφωνώ. Έφυγαν πολλά παιδιά αυτοί την σεζόν που αγωνιζόταν βασικοί την περσινή σεζόν και φέτος δεν αγωνίζονται. Εμείς είχαμε πρόγραμμα να δουλέψουμε πάνω στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως η μη αδειοδότηση μας δημιούργησε προβλήματα. Για παράδειγμα ίσως τα Χριστούγεννα χρειαζόμασταν μια μικρή ενίσχυση, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να ενισχυθούμε γιατί έληγε το συμβόλαιο του Αλέξη Μιχαήλ και τον ανανεώσαμε.»

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζει τόσο καλά η ομάδα του σε ένα τόσο κακό γήπεδο, λόγω των καιρικών συνθηκών που έχει στα Ιωάννινα:
«Γυμναζόμαστε μία σε βούρκο και μία σε πλαστικό 7x7. Είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο. Αυτά τα προβλήματα τα έχουμε εδώ και 2,5 μήνες σχεδόν καθημερινά. Αυτό ίσως μας έχει φέρει λίγο πίσω, αλλά είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε δουλέψει τους 5 μήνες πολύ σκληρά και ιδιαίτερα σε θέματα τακτικής και τώρα μπορούμε και το εξισορροπούμαι κάπως.»

Για το ότι ο περισσότερος κόσμος θέτει την ομάδα του ΠΑΣ ως μία από τις υποψήφιες ομάδες για τα πλέι οφ:
«Στην αρχή της σεζόν είχαμε θέσει τρεις στόχους. Ο ένας ήταν η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, γι' αυτό και μειώσαμε το μπάτζετ. Ο δεύτερος ήταν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, δηλαδή να δουλέψουμε με νέα παιδιά και να τα αναδείξουμε και ο τρίτος στόχος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε πολύ κοντά και μαθηματικά πλέον να πετύχουμε τον κύριό μας στόχος που είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό.»

Για το πόσο διαφορετικό είναι το πρωτάθλημα φέτος:
«Το πρωτάθλημα φέτος είναι απρόβλεπτο όσον αφορά την δυναμική των ομάδων και είναι λογικό. Πιστεύω πως φέτος και τα επόμενα δύο χρόνια θα κατασταλάξει κάπως διαφορετικά ο χάρτης του ποδοσφαίρου.»

Τέλος, για τον λόγο που δεν γεμίζει το γήπεδο του ΠΑΣ παρά τις καλές εμφανίσεις επισήμανε:
«Είναι στενάχωρο και για μένα και για τους παίκτες που δεν γεμίζει το γήπεδο. Όμως καταλαβαίνω τα προβλήματα που υπάρχουν. Οι κρίση προφανώς έχει... χτυπήσει και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά δεν είμαστε απαιτητικοί. Εμείς τους ευχαριστούμε και αν δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο να μας στέλνουν την θετική τους ενέργεια.» 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

Δεν υπάρχουν σχόλια: