19 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μίλαν: Οι… συμβουλές του Μπερλουσκόνι

Μίλαν: Οι… συμβουλές του Μπερλουσκόνι | onsports.gr

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα και… συμβούλεψε τον προπονητή της ομάδας του να προσέξει ιδιαίτερα το μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι!
«Η πρότασή μου είναι να προσέξουμε τα σημεία αναφοράς του αντιπάλου. Δηλαδή τον Μέσι. Να τον αντιμετωπίσουμε σαν άνδρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Καβαλιέρε» που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επιθετικά πλάνα της ομάδας του, λέγοντας: «Έχουμε τον Πατσίνι και τον Ελ Σαράουι. Υπάρχει και ο Ρομπίνιο. Ο προπονητής ξέρει ποιοι θα είναι οι δυο επιθετικοί και νομίζω ότι θα συμφωνήσει με τις προτάσεις μου»!
Όσο για την ομάδα των ονείρων του, ο Μπερλουσκόνι θυμήθηκε τη Μίλαν του Αρίγκο Σάκι. «Αλλάξαμε το ποδόσφαιρο. Δημιούργησα μια Μίλαν που ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και στο παιχνίδι, η ομάδα με τους τρεις Ολλανδούς θεωρείται από πολλούς η καλύτερη στην ιστορία. Στη συνέχεια ακολούθησε η Μπαρτσελόνα. Η Μίλαν με προπονητή τον Σάκι και η σημερινή Μπαρτσελόνα είναι δυο μοναδικά παραδείγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ερωτηθείς για τον αγώνα της Βαρκελώνης, αρκέστηκε να πει: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά γίνονται και θαύματα». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μακάρι να γίνουμε όλοι σαν τον Νίκο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρκέρο: «Κόλαση στον Πειραιά»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα «φώτα» στο Λονδίνο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσάβι: «Το φαβορί φαίνεται στο γήπεδο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: