Ο Γιουσέιν Μπολτ μπαίνει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει του μεγάλου ραντεβού στη Μόσχα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τρέχοντας ακόμη και στην παραλία!


Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης των σπριντ θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα σε αγώνα 150μ μέτρων στην παραλία της Κοπακαμπάνα στη Βραζιλία, με αντιπάλους τρεις ακόμη σπρίντερ.
Ασυνήθιστη απόσταση, την οποία θα κληθεί να τρέξει ο Μπολτ, για δεύτερη φορά μετά το Μάντσεστερ το 2009, με τη μόνη διαφορά ότι οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές και… καλοκαιρινές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου, ενώ ακόμη οι διοργανωτές δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα δημιουργήσουν και στροφή στη συγκεκριμένη απόσταση.
Η παρουσία του Τζαμαϊκανού στο Ρίο, είναι μόλις η δεύτερη που έχει επιβεβαιωθεί, μέσα στη χρονιά, μετά το Diamond League στο Όσλο στις 13 Ιουνίου. Ο Μπολτ άρχισε τους αγώνες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κίνγκστον, όπου έκανε πρεμιέρα, τρέχοντας παρόλα αυτά σε κούρσα των 400μ και όχι στις αποστάσεις που ειδικεύεται.  

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης