21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν είναι καλύτερη η Λάτσιο»

«Δεν είναι καλύτερη η Λάτσιο»Αισιόδοξος πως η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, παρουσιάστηκε ο Άλβαρο Ντομίνγκες πριν το ματς των Γερμανών με τη Λάτσιο.

Καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα. Είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν στον επαναληπτικό, αφού η ισοπαλία ευνοεί τους αντιπάλους τους. Οι παίκτες της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, ωστόσο, παραμένουν αισιόδοξοι πως είναι σε θέση να προκριθούν σε βάρος της Λάτσιο, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Άλβαρο Ντομίνγκες κατά την αναχώρηση των Γερμανών.

«Πηγαίνουμε στη Ρώμη με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Η Λάτσιο δεν είναι καλύτερή μας, αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Απλά, πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε όπως μπορούμε. Η ομάδα μου είναι σε θέση να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, ακόμα και αν παίζουμε εκτός έδρας», σημείωσε ο αμυντικός της Γκλάντμπαχ.

Το Ολίμπικο αναμένεται να φιλοξενήσει πολλούς Γερμανούς. «Ακούω πως θα μας ακολουθήσουν περίπου 10 χιλ. φίλοι μας. Όλοι ξέρουν τη δύναμη που μας δίνουν με τις φωνές τους. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να είμαι αισιόδοξος. Με τη βοήθεια των οπαδών μας, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», είπε με σιγουριά ο Άλβαρο Ντομίνγκες. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούβελος προς Ρογκ: Σεβασμός στις ρίζες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πάνθεον των ανατροπών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FOOTBALL LEAGUE | 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Κερδισμένοι Πανσερραϊκός και ΑΕΛ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνεν: «Αν δεν δοθεί λύση, σβήνουν τα φώτα…»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητεί χρήματα ο Αλαφούζος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Παπαλουκάς κέρδισε τον Κρίστμας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία σε Γιαννακόπουλο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνικές… εκκαθαρίσεις στη Μαδρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: