17 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κίτρινος αλχημιστής!

Ο Άρης ήθελε περισσότερο τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν χρειάστηκε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να την κατακτήσει! Έφτανε ένα τέρμα του Κοέλιο στο φινάλε για το τελικό 1-0

Ο κίτρινος αλχημιστής!
Νίκη-οξυγόνο για τον Άρη που μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες (άστοχο πέναλτι με τον Αγκάνθο για τους «κίτρινους», δοκάρι με τον Μαυρία για τους «πράσινους») ο Κοέλιο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε και έβγαλε από τη δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς! Απομακρύνονται τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό.

Πώς ξεκίνησαν:

Χωρίς εκπλήξεις οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μιχαλήτσος για τον Άρη και Φάμπρι για τον Παναθηναϊκό.

Στο 4-2-3-1 του Άρη ο Διούδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Παπαζαχαρίας και Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, ο Ζαραδούκας αριστερά και ο Ψυχογιός δεξιά. Οι Κοέλιο και Παπαστεριανός ξεκίνησαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τάτο μπροστά τους, τον Διαμαντάκο στο αριστερό άκρο, τον Καζναφέρη στο δεξί και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Με ίδιο σχηματισμό παρατάχθηκε και ο Παναθηναϊκός. Με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Κάιπερ, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, κεντρικούς χαφ τους Σο, Βιτόλο, αριστερά τον Εσπάρθα, δεξιά τον Σισοκό, και τον Ζέκα να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.

Εκ των προτέρων ήταν γνωστό πως Άρης και Παναθηναϊκός θα καταθέσουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν σήμερα το «τρίποντο». Ο μεν Άρης για να μην σε μπελάδες σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του, ο δε Παναθηναϊκός για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι των πλέι οφ.

Γρήγορος ρυθμός, δυναμικό παιχνίδι, χωρίς όμως μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες των δύο ομάδων, αλλά με αρκετά αβίαστα λάθη. Έτσι λοιπόν από μια απερισκεψία του Βιτόλο -που έκανε κοντρόλ με το χέρι στην περιοχή (μάλιστα έχοντας δεχθεί νωρίτερα κίτρινη κάρτα) η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα.

Ωστόσο ο Νταβίντ Αγκάνθο έστειλε την μπάλα πάνω στον Ορέστη Καρνέζη, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία να δώσει το πολυπόθητο προβάδισμα στους «κίτρινους». Με τον Έλληνα τερματοφύλακα να του λέει ξανά «όχι», όπως και νωρίτερα που επενέβη σε επικίνδυνο σουτ του Ισπανού.

Χωρίς διαφοροποιήσεις επανήλθαν στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Ο Άρης έμοιαζε πιο αποφασιστικός, παρόλα αυτά όμως ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Τόσο όμως ο Σισοκό, όσο και ο Τοτσέ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους «πράσινους». Ούτε λίγο αργότερα ο Μαυρίας, που έχοντας περάσει λίγα λεπτά πριν στο ματς, είδε το εξαιρετικό σουτ που έπιασε να σταματάει στο δοκάρι.

Θα μπορούσε λοιπόν να υποστηρίξει πως το σύμπαν συνωμοτεί αν όχι να κερδίσει, τουλάχιστον να μην χάσει το σημερινό παιχνίδι ο Άρης. Τότε ανέλαβε δράση ο Κοέλιο και με κεφαλιά στα δίχτυα στο φινάλε της αναμέτρησης, έδωσε τεράστια νίκη στην ομάδα και το δικαίωμα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην Σούπερ Λίγκα.
 
Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος, Καζναφέρης (83’ Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (90+4’ Ηρακλής).

Στον πάγκο: Γκέλης, Αγγελούδης, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Κοτσαρίδης.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Κάιπερ, Σισοκό (84’ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (57’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80’ Καζιγιάμα), Σο.

Στον πάγκο: Καπίνο, Μαρίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης  


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: