21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»

Αδιαφορία για το αν το δάνειο προέρχεται από τον Βασίλη Ξενιάδη -εφόσον διασφαλίζεται ότι η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει, ούτε δεσμεύεται σε τίποτα μέσω αυτού- δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»
Η παραδοχή του Βασίλη Ξενιάδη ότι βρίσκεται πίσω από το δάνειο (ή μάλλον την πρόθεση δανείου) των 400.000 ευρώ πυροδότησε νέες αντιδράσεις στην ΑΕΚ.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας τόνισε -στα λεγόμενα που αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος γνωρίζει το ποιος κινεί τα νήματα σε αυτή την υπόθεση.

Σε επαφή ωστόσο με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, εκείνος επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει και πριν αποκαλυφθεί ότι πίσω από το θέμα είναι ο Ξενιάδης.

Δηληδή ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποιος είναι ο δανειστής, από τη στιγμή που η σύμβαση που υπογράφηκε μαζί του δεν βάζει σε κίνδυνο ή δεν δεσμεύει με οποιονδήποτε τρόπο την ΠΑΕ, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται μονάχα για ένα άτοκο δάνειο.

Ερωτώμενος, δε, για το ποια θα είναι η αντίδραση μετά την αποτυχία του δανειοδότη να καταθέσει τα χρήματα στο διάστημα των τριών ημερών που συμφωνήθηκε, ο κ. Δημητρέλος επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ θα δώσει μια μικρή παράταση. Και ανέφερε πως εφόσον δεν μπουν τα χρήματα ως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, θα κλείσει οριστικά το θέμα.

Κατά τ’ άλλα, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι δεν ήξερε εξαρχής ότι πίσω από το θέμα βρισκόταν ο Ξενιάδης, αλλά το έμαθε σήμερα -σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του.

Και όταν του τέθηκε το ερώτημα για το τι θα γίνει αν ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας εμφανίσει τη Δευτέρα (όπως ανέφερε) τα χρήματα, ο Δημητρέλος δεν έκλεισε ούτε τότε το «παράθυρο», αναφέροντας πως σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει νέο Δ.Σ. για ν’ αποφασιστεί τι θα γίνει. 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming..Europa League Simulcast

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ετσι να τους παίξει ο Μίτσελ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομπρέλα» ΠΑΟΚ σε Δώνη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας Αραβας για τη Ρόμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπερλουσκόνι: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα χωρίς να κουραστούμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρκινς: «Στόχος μου οι τίτλοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζάρας και επίσημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: