Χωρίς τους τραυματίες Μπέλιτς, Κανακούδη διεξήχθη και η σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, με τους δυο παίκτες να χάνουν τα δυο ματς ΟΦΗ και ΑΕΚ.


Με μια προπόνηση στο Μάλεμε συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πλατανιά για το τοπικό ντέρμπι της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Ενόψει αυτού ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει δυο... πονοκεφάλους, οι οποίοι προέκυψαν από το ματς με τον Άρη. Αυτοί είναι οι Νίκολα Μπέλιτς και Πέτρος Κανακούδης, που ταλαιπωρούνται από θλάση στους προσαγωγούς.
Αμφότεροι οι παίκτες έμειναν εκτός και από τη σημερινή προπόνηση των Χανιωτών. Ο πρώτος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος θα απουσιάσει και από τις δυο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, καθώς εκτός από τραυματίας είναι και τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του.
Βέβαια, στο όριο είναι και οι Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς, που έχουν από έξι κίτρινες, και αν δεχτούν άλλη μια, τότε ο Αναστασιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους για δυο αγωνιστικές, με τις απουσίες τους να είναι σημαντικές.
Τέλος, η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και την Παρασκευή το απόγευμα στα Περιβόλια και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο στο Μάλεμε, με την αποστολή να ανακοινώνεται την Κυριακή και την ίδια ημέρα να διανυκτερεύει στο Ηράκλειο. 

Πηγή: Gazzetta