20 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τάμπακ: «Να παλέψουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αισιόδοξος πως η Κάχα Λαμποράλ μπορεί να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Ζαν Τάμπακ.

Τάμπακ: «Να παλέψουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»
Ο Ζαν Τάμπακ, μιλώντας για το παιχνίδι της Κάχα Λαμποράλ με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη μίνι κρίση που διανύει η ομάδα του λόγω των δύο σερί ηττών (σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα), ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του είναι διατεθειμένοι να παλέψουν κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας για το θετικό αποτέλεσμα.

Μοναδικός απών για την Κάχα Λαμποράλ θα είναι ο Νταβίντ Γιέλινεκ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αρχικά, ο Ζαν Τάμπακ αναφέρθηκε στο ρόλο του… ψυχολόγου που έχει ενόψει Ολυμπιακού, λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών της Κάχα Λαμποράλ: «Θα προσπαθήσω να δω τι προβλήματα έχουμε και να βρούμε κάποια λύση. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η στενή επαφή προπονητή και παίκτη».

Για να συνεχίσει ο προπονητής των Βάσκων: «Θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Ακόμα και να είμαστε πίσω στο σκορ, δεν θα πρέπει να τα παρατήσουμε και να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν σημασία ούτε οι 17 σερί νίκες που είχαμε, ούτε η κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα. Η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά έχει δυνατό χαρακτήρα και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προοδεύσει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ομάδα του μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά, λόγω του μικρού ρόστερ που έχει: «Στην αρχή υπήρξαν κάποιοι που πίστευαν πως δεν περάσουμε στο TOP 19, τώρα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που αμφιβάλουν για εμάς. Εγώ δεν αμφιβάλλω για τίποτα». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τουρκική φρεγάτα έκανε «βόλτες» σε Μύκονο, Νάξο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτος στο Final-4 ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πινγκ - Πονγκ: Τα νέα των Ελλήνων διεθνών σε Γαλλία και Σουηδία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ: Τετ α τετ Λίνεν – Κατίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούκιτς: "Είναι υπέροχο να παίζεις με το Διαμαντίδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τυπική διαδικασία η ρεβάνς

Δεν υπάρχουν σχόλια: