22 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»

«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»
Ο Γιάννης Ματζουράκης μιλώντας στον Sentra 103,3 άσκησε έντονη κριτική στον Μίτσελ, τονίζοντας πως αν είχε κάνει τα λάθη του ένας Ελληνας προπονητής θα είχε ήδη φύγει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο εμπειρος Ελληνας τεχνικός θεωρεί πως ο Μίτσελ βιάστηκε πολύ να ανακατέψει την τράπουλα και υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύτερο ρόστερ από την Λεβάντε. Παράλληλα συμβούλευσε τον Ισπανό να αξιολογήσει καλύτερα το υλικό του ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά μίλησε:
Για το αν ήταν αναμενόμενη η εικόνα του Ολυμπιακού: «Όχι δεν ήταν. Η πρόκριση σαφώς και ήταν δύσκολη μετά το 3-0 στο πρώτο ματς. Η Λεβάντε βέβαια είναι καλή, σφικτή και επικίνδυνη ομάδα. Ο Χουανφράν έδειξε την αξία του όπως και προς στο τέλος της θητείας του στην ΑΕΚ. Ή θα πάρεις έτοιμους παίκτες ή πολύ καλή ομαδική δουλειά όπως έκανε η Λεβάντε. Ακόμα και ο σέντερ φορ της βάζει πλώρη για μεγάλη μεταγραφή. Παρουσίασε μια έτοιμη ομάδα. Βέβαια μπήκαν 6-7 νέοι παίκτες φέτος αλλά έχει πλάνο και έτσι διδάσκονται οι καινούργιοι παίκτες».
Για την αλλαγή φιλοσοφίας στον πάγκο ύστερα από την αποχώρηση του Ζαρντίμ και την άφιξη του Μίτσελ: «Απλώνεις σελίδα μουσικής με απαλές νότες. Αν τα λάθη που έκανε ο Μίτσελ, τα έκανε ένας Ελληνας τεχνικός θα τον είχαν ήδη στείλει στον αεροδρόμιο. Σε τρία παιχνίδια έκανε πολλές αλλαγές… Αλλαξε το οικοδόμημα τόσο γρήγορα. Πρέπει να είναι προσεκτικός ένας προπονητής. Δεν πας με απρόβλεπτα βήματα σε μια ομάδα που δεν ξέρεις. Ρωτάς πρώτα τους συνεργάτες σου. Μπορούσε να αποφύγει κάποια λάθη. Χθες έπρεπε να βάλει τον Ιμπαγάσα».
Αν ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο υλικό από την Λεβάντε: «Σαφώς καλύτερο. Εχει καλύτερη ποιότητα σε όλες τις γραμμές και περισσότερες επιλογές».
Για τον αν ο Ολυμπιακός δεν καιγόταν για το Γιουρόπα Λιγκ: «Μα είναι δυνατό μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ να μην κάνει μια προσπάθεια στον επόμενο στόχο; Γιατί να μην δείξουν ενδιαφέρον; Για το πρωτάθλημα που βρίσκονται στο +17; Ο Τοροσίδης θα μπορούσε να βοηθήσει. Επρεπε στην θέση του να κάνει μια εναλλακτική σκέψη και να ενισχύσει τα πλάγια του».
Για το αν ο Μίτσελ θα κάνει πλέον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν: «Να κάνει ότι θέλει. Να αξιολογήσει τα βήματα του και το υλικό του αλλά και την θέση του απέναντι στην εταιρία. Να κάνει καλύτερο σχεδιασμό».
Για το πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στο τελευταίο τρίτο. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Και η 2η, 3η και 4η θέση έχουν παιχτεί. Εξι – επτά ομάδες διεκδικούν τη 5η. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ απουσιάζουν από το πρωτάθλημα και τώρα καταλαβαίνουν πως μίκρυνε το μέγεθος αυτών των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα και διακυμάνσεις που δεν έχει η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ξέρει που βρίσκεται και προσπαθεί να το ξεπεράσει. Ο Παναθηναϊκός νομίζει πως είναι μεγάλη ομάδα. Εχει παίκτες αξιόλογους για να βγει Ευρώπη. Δεν δικαιολογείται η πορεία του βάσει παικτών, δεν έχει παίκτες όπως η ΑΕΚ ή ο Αρης. Ο ΠΑΟΚ έχει αντίστοιχο ρόστερ. Πολύ πεσμένη η ποιότητα του πρωταθλήματος φέτος. Η Κέρκυρα δεν μπορεί να παλέψει». 

Πηγή: Goal

ΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Φέτελ αγόρασε ένα… βουνό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ:Γκούλιτ:«Ο Μπενίτεθ προετοιμάζει τον δρόμο για τον Μουρίνιο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ματσιούλις: Πολλοί πρωταγωνιστές

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΟΠΕ.«Αθλητισμός χωρίς χρήματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Βιλανόβα στη ρεβάνς με Μίλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: