Η Ζενίτ επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-0 στην Αγία Πετρούπολη, ωστόσο ο Στίβεν Τζέραρντ θεωρεί πως η πρόκριση δεν έχει ακόμα χαθεί για τους Ρεντς, που στην έδρα τους μπορούν την ανατροπή.


Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δέχτηκε δύο απανωτά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από Χουλκ και Σέμακ, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να αποκτήσουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο captain, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη. Παραδέχθηκε την απογοήτευσή του για τα «φτηνά» γκολ, αλλά τόνισε πως στο Άνφιλντ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
«Αν κάποιος μπορεί να το γυρίσει, είμαστε εμείς. Θα έχουμε το πλεονέκτημα με τους οπαδούς μας. αν δημιουργήσουν το θόρυβο που μπορούν, σταθούν πίσω από την ομάδα και εμείς πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Ωστόσο είμαστε απογοητευμένοι. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, ψάχναμε ένα εκτός έδρας γκολ και να προσπαθήσουμε να δραπετεύσουμε με μηδέν παθητικό, αλλά αν δέχεσαι αδέξια τέρματα τιμωρείσαι και αυτό πάθαμε. Μέχρι το 70'  το ματς με τη Ζενίτ ήταν υπό έλεγχο. Ήταν μια δύσκολη νύχτα σε δύσκολες συνθήκες. Είμαστε απογοητευμένοι από τα φτηνά γκολ που δεχτήκαμε, αλλά η πρόκριση δεν έχει τελειώσει», υποστήριξε ο Τζέραρντ. 
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μελισσανίδης σε Δημητρέλο: «Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόταση μαμούθ για Φαλκάο η Τσέλσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.Τέσσερις αγωνιστικές στους «αιώνιους»!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ»Φωνάζει ο Παναθηναϊκός και κάνει έφεση!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προειδοποίησε Τέρι ο Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θα την πατήσει σαν την Ρεάλ;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γεωργιάδης: «Περνάω δύσκολες στιγμές»