20 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έγινε η συνάντηση Αλαφούζου με Βγενόπουλου

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο την Τρίτη (19/2) και συνομίλησαν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Δεν αναμένει οικονομική στήριξη από τους μετόχους ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Με τον Ανδρέα Βγενόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος και συζήτησαν εφ' όλης της ύλης για τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε για άλλη μία φορά τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο για τα οικονομικά προβλήματα εν όψει του ελέγχου από το Financial Control Panel της UEFA στα τέλη Φλεβάρη και έπειτα, αλλά και για τις λύσεις στις οποίες έχει καταλήξει για την αντιμετώπιση τους.
Ο Βγενόπουλος εξέφρασε τις δικές του θέσεις και προτάσεις, καθώς και τους προβληματισμούς του για μερικές από τις κινήσεις του Αλαφούζου. Είναι ξεκάθαρο ότι ο επικεφαλής της MIG διατηρεί διαφορετική οπτική γωνία σε ορισμένα ζητήματα και τα έθεσε υπόψη του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ.
Η αλήθεια είναι πως "κοινός τόπος" δεν βρέθηκε ανάμεσα τους, αφού παραμένουν ουσιώδεις οι διαφορές τους σε μία σειρά θεμάτων. Πάντως, είναι σημαντικό ότι η απ' ευθείας επαφή δεν έχει διακοπεί και ίσως η κατάσταση μεταβληθεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. 
Η Διπλή Ανάπλαση
Όπως ήταν φυσιολογικό, η κουβέντα τους περιστράφηκε γύρω και από τη Διπλή Ανάπλαση, τη ΓΗΠΕΛ και το γήπεδο στο Βοτανικό. 
Ο Βγενόπουλος επανέλαβε την άποψη του σχετικά με την αναγκαιότητα της πλήρους νομικής "θωράκισης" της ΠΑΕ απέναντι σε ενδεχόμενες απαιτήσεις από τους εμπλεκόμενους (ΑΚΤΩΡ, Δήμος, Βωβός) με έγγραφη ανάληψη κάθε ευθύνης.
Ο Αλαφούζος επισήμανε ότι όσο το σχέδιο παραμένει ενεργό, κανένας δεν πρόκειται να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση, ενώ τόνισε πως ο ίδιος έχε δεσμευτεί να επιλύσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα προκύψει, εκτός από τη ρήτρα και τις οφειλές προς τον ΑΚΤΩΡ, που θα καλυφθούν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Όσον αφορά την επικείμενη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, όταν και αν αυτή προκηρυχθεί, ο Βγενόπουλος θα πάρει μέρος με το ποσό που θα χρειαστεί, προκειμένου να διατηρήσει το 11% που έχει στην κατοχή του.
Καμία ανταπόκριση
Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν περιμένει οικονομική στήριξη από τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ, αφού όλοι τους είναι ενήμεροι για τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα, αλλά κανένας δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να συνδράμει με ένα σημαντικό ποσό.
Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού καταβάλλει προσπάθειες για να βρει στηρίγματα από επιχειρηματίες φίλους του Παναθηναϊκού και έχει βρει ανταπόκριση σε ένα βαθμό. Για την ώρα όμως, δεν είναι σαφές πόσο μεγάλη είναι η βοήθεια που θα έχει και αυτό θα φανεί στον έλεγχο για την αδειοδότηση... 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φλερτάρει Μπάγερν ο «Ίμπρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έκλεισε» Ντιακιτέ η Νάπολι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Κριτήριο για Φωτάκη και Γκαρσία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος ο Ορόθκο από τον Αστέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: