Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κίμκι (15/2, 17:30) σε ένα ματς δύσκολο, όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που όμως δεν είναι τόσο καθοριστικό γιατί ακόμα υπάρχει ένα ολόκληρος γύρος στο Top 16.


«Παίζουμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που δεν χάνει σχεδόν ποτέ στο γήπεδο της. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα. Δεν συμφωνώ πως κυνηγάμε την Κίμκι για την τετράδα. Είναι τελευταίο ματς πρώτου γύρου και έτσι πρέπει να το δούμε, είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για να λέμε τέτοια πράγματα αφού είμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο. Κανένα ματς δεν είναι τόσο καθοριστικό ακόμη. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εκεί, αλλά αν το καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Για τον τελικό Κυπέλλου που με ρωτάτε, ήταν κάτι που ξέφυγε από τα αθλητικά δεδομένα, κάτι διαφορετικό από αθλητισμό και μπάσκετ και το ξέρουν όσοι ήταν εκεί. Πρέπει να το ξεχάσουμε, δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Για την Κίμκι προπονηθήκαμε και μιλήσαμε δύο μέρες, έχουμε ακόμη μια προπόνηση και εκεί για να αναλύσουμε το πλάνο μας. Ο Πλάνινιτς είναι κομβικός παίκτης για την Κίμκι και σε τέτοια ματς φαίνεται ακόμη περισσότερο η απουσία του Μάντζαρη γιατί πάντα αναλάμβανε αυτούς τους ρόλους. Σλούκας, Λο και Κατσίβελης μπορούν να τα καταφέρουν πιστεύω.

Χρειάζεται, όμως, ομαδική δουλειά για να σταματήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Φτιάχνει το παιχνίδι για τους άλλους είναι ο πιο σημαντικός παίκτης κατά τη γνώμη μου για την Κίμκι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις γκαρντ τέτοια εποχή. Έχουμε καταλήξει σε 4-5 περιπτώσεις οπότε τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε μιας και η διορία που έχουμε εκπνέει»
, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Ρωσία.


Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τραγική ειρωνεία του Πιστόριους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΠΟ: Πρόστιμο σε Αιγάλεω, αθώες τρεις ομάδες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραιτήθηκε ο Καζάζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκούρα τα πράγματα για Φερέιρα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο χορηγός πληρώνει τις μετακινήσεις των οπαδών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν ο Τσιτενίδης, αναλαμβάνει ο Πετρίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είναι οι πρωταθλητές. Και έχουν… Σπανούλη»