24 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:524 μέρες είχε να «φάει» πάγκο ο Ρονάλντο

524 μέρες είχε να «φάει» πάγκο ο ΡονάλντοΈνας χρόνος, πέντε μήνες και πέντε μέρες χρειάστηκε να περάσουν από την τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε ξεκινήσει ως βασικός σε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα.

Την έκπληξη των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε η επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον χθεσινό κρίσιμο αγώνα στην έδρα της Λα Κορούνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό, λόγω των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με την Μπαρτσελόνα (στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας) και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (για την πρόκριση στους «8» του Champions League).

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο 28χρονος παίκτης δεν είχε μείνει στον πάγκο εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο όσον αφορά την Primera Division.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα της «βασίλισσας» στις 18 Σεπτεμβρίου 2001 στην έδρα της Λεβάντε, όταν οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0. 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι τώρα και στον πάγο!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπορεί να βγάλει 90λεπτό ο Μπέκαμ»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ναι θα θέσω υποψηφιότητα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Twilight… σάρωσε τα «Χρυσά Βατόμουρα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αθανασούλας: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: